fbpx

Jerko Leko u Dinamo Kids korner zoni

Jerko Leko– Sjajno je što je klub organizirao ovakvo događanje za navijače. S jedne strane tu su zabavni sadržaji za djecu koja su sigurno jako sretna kada se događa ovako nešto, s druge strane navijači su mogli u društvu prijatelja pogledati utakmicu Hrvatska – Ukrajina i provesti vrijeme u fan zoni prije utakmice Dinama. Drago mi je i što smo Soudani i ja uspjeli malo razveseliti sve navijače, podijeliti autograme i fotografirati se s navijačima, i nadam se da će ubuduće interes za ovakva događanja biti jednako velik – rekao je Jerko Leko.
Kids kornerDinamo Kids Korner u organizaciji modrog kluba jučer je, prije europske utakmice Dinamo – Černomorec za male i velike navijače organizirao Dinamo fan zonu i kids korner. Na zapadnom  parkingu maksimirskog stadiona maleni su navijači uživali u napuhancima za skakanje, mini nogometu, crtanju i druženju s drugom djecom, a imali su priliku pogledati prezentaciju nogometnih vještina njihovih vršnjaka – malih  nogometaša  iz Nogometne  škole Dinamo. Malene navijače u kids korneru zabavljali su Plavko te Štrumfovi i Ledo Medo, a najviše je djece bilo na štandu facepaintinga gdje su svi nestrpljivo čekali u redu kako bi ukrasili lice ili ruku Dinamovim grbom, Plavkom, Štrumfovima.
Okupljanje u Dinamo fan zoni i kids korneru počelo je već oko 16 sati kada su počeli  pristizati prvi znatiželjni navijači. Osim zabavnog dijela za najmlađe, Dinamo je   pripremio štandove s ugostiteljskom ponudom za sve ostale posjetitelje, a atmosferu je u fan zoni dodatno zagrijavao Davor Dretar Drele. Kids korner DinamoSvi navijači imali su priliku isprobati svoje vještine u speed nogometu koji mjeri kolika je brzina udarca nogometne lopte, a oni najspretniji osvojili su i prigodne nagrade. Kako je vrijeme prolazilo, Dinamo fan zona sve se više punila, djece i navijača bilo je sve više, a najveća se gužva stvorila kada su se u fan zoni pojavila dvojica prvotimaca Dinama – Jerko Leko i Hilal Soudani. Fotografiranje igrača i navijača, dijeljenje autograma, a zatim zajedničko gledanje košarke Hrvatska – Ukrajina na velikom LED displayu… Bilo je zaista sjajno vidjeti lijepu atmosferu u Dinamo fan zoni i veselu djecu koja su uživala u sadržajima kids kornera.