fbpx

Igrači Dinama obilježili dan žena velikim iznenađenjem!

GNK Dinamo…

dan žena– Na ovaj smo način htjeli pokazati našim tetama čistačicama, kolegicama iz hotela, tetama kuharicama i našoj nutricionistkinji koje svaki dan brinu o svemu oko nas da zaista cijenimo njihov trud i rad i da smo ponosni što radimo s njima. U ime cijele momčadi od srca im hvala – rekao je kapetan Šimunić.
Igrači Dinama odlučili su Međunarodni dan žena 8. ožujka obilježiti na zaistadan žena prekrasan način. Iako ih u subotu popodne čeka utakmica protiv Slaven Belupa u Koprivnici, kapetan Dinama Josip Šimunić i dokapetan Jerko Leko odvojili su malo vremena kako bi u ime igrača i stručnog stožera izveli jedno iznenađenje. Nakon kratke šetnje i kupovine crvenih ruža u blizini stadiona, Šimunić i Leko na prijevaru su sazvali ‘sastanak’ ispred svlačionica, a zatim iznenadili ‘slavljenice’.
Za vrijeme boravka prve momčadi na stadionu (a i kada momčad nije tamo) o igračima brine velik broj ljudi. Treneri, doktori, fizioterapeuti, oružari, ali i ženski dio tog ‘velikog motora’ bez kojega ne bi sve funkcioniralo kao poJerko Leko špagici. Čistačice koje svakodnevno brinu o našim igračima, paze na čistoću svih prostorija gdje Modri borave i trude se da sve na stadionu i oko stadiona blista, kao i gospođe i gospodične koje rade u prekrasnom hotelu ’67.’ gdje naši igrači provode slobodno vrijeme i vrijeme u karanteni prije i poslije utakmica. Tu je na kraju i ženski dio modre delegacije koji brine o prehrani prve momčadi – nutricionistkinja i kuharice koje sa smješkom svaki dan dočekaju igrače, stručni stožer i upravu kluba te brinu o tome da nikome ništa ne nedostaje, to je ta ženska snaga Dinama koja svakodnevno pazi na prvu momčad.
Crvene ruže kao čestitka za Dan žena simboličan su znak zahvalnosti gospođama i gospodičnama bez kojih modri klub sigurno ne bi funkcionirao tako dobro.

Foto: gnkdinamo