fbpx

Premijerno: Super jahte Frauscher i nova kampanja Duchess Womenswear

Split…

Duchess

DuchessAtraktivna pjevačica iz Makarske prekrasna Žanamari otela je svu pažnju posjetitelja Croata Boat Show, proteklog vikenda u Splitu, pozirajući u novim modelima branda Duchess na super jahti Frauscher 858 fantom i Frauscher 1017 GT. A Makaranku je fotografirao suprug Mario Perčić.
Svestrani Perčić bavi se uz glazbenu karijeru i fotografijom te je bilo zanimljivo vidjeti kako daje upute svojoj supruzi dok je pozirala na super jahtama Frauscher. Jurilice Frauscher, osim retro dizajna, zavidnih su performansi te postižu brzinu do 90 milja, a za samo 7 min prelazi udaljenost Split – Brač što je demonstrirao ambasador branda Frauscher Dino Mehun, spretno upravljajući ovim jurilicima.
Duchess– Modna priča Duchess u kojoj ste nas kao naši kupci, ambasadori branda, sponzori i posebice mediji nesebično podržavali, počela je prije 2 godine te se nastavlja našom trećom samostalnom revijom. U to ime simbolično smo se odlučili odreći kompletnog prihoda od prodaje basic modela naše prve haljine koju su nosili: Ana Rucner, Maja Šuput, Ecija Ivušić, Indira, Tončica Čeljuska, Ivana Šundov, Antea Kodžoman i mnoge druge poznate osobe uključujući i Kolindu Grabar Kitarović Predsjednicu RH u korist Udruge PINK FOR LIFE – poručuju iz Duchessa.
Duchess– Haljine i kompletna modna linija su kreirane prema potrebama svake moderne žene. Dakle haljine moraju biti udobne, a takvima ih čini poseban kroj, ugodnog materijala – pamuk s viskozom, svila i naravno moraju sjajno izgledati. Linije kroja su takve da omogućuju slobodno kretanje, ali i naglašavaju ženstvene linije tijela. Ovisno o kombinacijama većina haljina može biti idealna za dnevni look ako ih kombiniramo s udobnim ravnim gladijatoricama idealne su za šetnje, obavljanje poslovnih obaveza i slično. A uz dobar nakit, štiklu i svečanu frizuru, haljine mogu biti idealan izbor za odlazak na svečana događanja, izlaske ili večeru.Dio kolekcije je namijenjenim večernjim stylingu no prati filozofiju branda. Modele prati amblem, stilizirana kruna – zaštitni znak brenda. Kompletna proizvodnja se radi u Hrvatskoj, a haljine je moguće kupiti u Zagrebu, Dubrovniku, Zadru, Rijeci, Salzburgu.Posebno nas vesele pohvale koje mi dolaze sa svih strana te to da su Duchess haljine odmah u startu prepoznate od strane žena – kažu iz kompanije Duchess.
Snježana Mehun je istaknula da je posebno ponosna jer je kampanje na Frauscheru do sada snimao Cavalli i Louis Vuitton!

Foto: Press