fbpx

Matea Božić Angie – detalji iz života nove glazbene nade!

Za portal Scena.hr…

Angie je pjevala u zboru ‘Zvjezdice’ kao i Nina Badrić

Matea Božić AngieNedavno se na glazbenoj sceni pojavila pjevačica Matea Božić Angie sa svojom prvom pjesmom ‘Zabranjeni grad‘. Njezin menadžer Zoran Škugor vjeruje da će mlada pjevačica postići uspjeh poput Nine Badrić. Lijepa Matea je baš kao i Nina pjevala u dječjem zboru ‘Zvjezdice’.
– Pjevanjem sam se počela baviti još u osnovnoj školi. Majka me uzela za ruku i odvela na audiciju za zbor ‘Zvjezdice’. Zvjezdice su zauzele dobrih osam godina mojeg mladenačkog života. I osim svega što danas znam o glazbi zahvaljujući zboru, Zvjezdice su me naučile odgovornosti. Hvala Zdravku Šljivcu koji mi je otvorio vrata u svijet glazbe – prisjetila se Matea svojih glazbenih početaka za portal Scena.hr. Matea živi za glazbu. Kaže da je njoj u pjesmi izuzetno važna emocija.

Matea Božić Angie

Djetinjstvo
Matea nam je otkrila kako je izgledalo njezino djetinjstvo.
– Odrasla sam u skromnom i toplom domu uz roditelje, sestru i baku. Imala sam djetinjstvo koje me naučilo ljubavi, ali i odgovornosti. Seka i ja odrastale smo uz baku, koja je bila najdivnije biće koje je tada postojalo. Bakin odlazak bio mi je najtužniji dan u životu – s puno emocija sjeća se Matea Božić Angiepjevačica. Matea je prije sedam mjeseci postala majka djevojčice Lucije. Ističe da ju je majčinstvo ohrabrilo da se nastavi baviti glazbom.
– Nakon što sam postala majka, shvatila sam da mogu sve. Sve čega sam se nekada bojala, danas mi je smiješno. Zato sam se i odlučila sada okušati  u svemu ovome jer želim izbjeći pitanja poput onih: “Mama, zašto ti nikada nisi pokušala?”. Kako ću svoje dijete onda naučiti da bude borac, ako ću ja odustati od snova. Neuspjeh nije neuspjeh, ako smo pokušali – objasnila je lijepa Matea. Kaže da ne može živjeti bez ljubavi.
– Ljubav iscjeljuje stanice. Voljeti nekoga, a da je ta ljubav i uzvraćena je nešto najljepše  što se čovjeku može dogoditi – rekla je. Voli kad je ljudi puste u svoj svijet i dopuste joj da ih doista upozna, a ne voli pretvaranje. A kad je u pitanju moda, Matea je zaigrana.
– Ponekad doista odijevam nespojivo. Obožavam hrvatske dizajnere, a među njima je dizajnerica Manuela, Dboxx team, a opuštam se kod moje frizerke Marijane – kazala je Matea.

Matea Božić Angie

“Majka mi je najbolja prijateljica”
Najveći podršku u svemu što radi pruža joj obitelj i nekoliko bliskih prijatelja.
– Ipak, moja majka mi je najbolja prijateljica. Najrealnija, a ujedno i najveselija osoba koju znam. Majka me naučila da bez obzira na sve što mi život pruži, ostanem na nogama – naglasila je Matea koja ima puno snova, no najveći san joj se ostvario kad je postala majka.

Foto: Matea Božić Angie priv. album