Zoran Škugor: Angie će biti zvijezda poput Vanne i Nine Badrić
By Gordana Malašić Lazić On 27 lis., 2016 At 03:03 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Za Scena.hr…

Mlada pjevačica izdala je svoju prvu pjesmu ‘Zabranjeni grad’, a njezin glazbeni menadžer predviđa joj blistavu budućnost

Matea Božić AngieZoran Škugor kaže da će mlada i talentirana pjevačica Matea Božić Angie uskoro postati važno ime na estradi. Angie je snimila pjesmu ‘Zabranjeni grad’, a uskoro izlazi spot te engleska verzija pjesme. Glazbeni menadžer smatra da je Angie nasljednica glazbenih diva Vanne i Nine Badrić. Škugor nam je otkrio kako je započela suradnja s mladom pjevačicom.
– Prije nekoliko mjeseci nazvao me profesionalni boksač Stjepan Božić i rekao da ima odličnu pjevačicu za mene. Angie je pjevala u ‘Zvjezdicama’ te kao prateći vokal poznatih hrvatskih izvođača. Sada nastupa s bendom ‘Tvornica zvuka’. Procijenio sam da je odličan vokal te smo dogovorili realizaciju prvog singla – ispričao je Škugor za portal Scena.hr. Autor teksta za pjesmu ‘Zabranjeni grad’ je Sonja Buljan, a glazbu potpisuje Siniša Reljić Simba.
– Siguran sam da je pred Angie velika karijera, kako zbog njenog vokala, tako i Simbe te ekipe iz Švedske koja će raditi na albumu – zaključio je Škugor.

Foto: Denis Lesjak

comment closed