fbpx

Sandi Cenov postaje rally vozač: Ovo je ispunjenje dječjih snova!

Zagreb…

Sandi Cenov– Ovo je jedna od stvari o kojima sam od djetinjstva sanjao, jednostavno ispunjenje dječjih snova. Nekako se poklopilo da sam ovo ljeto upoznao ekipu koja živi rally, i među njima je Lana Sutlović, druga najuspješnija žena u domaćem rallyju, koja mi je pokazala kako stvari funkcioniraju. Meni je najvažnija nova informacija bila da se rally može voziti i s iznajmljenim automobilom, pa ovim putem zahvaljujem i sponzorima, što ću ostvariti svoj san. Cijeli sam pod dojmom jučerašnjeg testiranja automobila s kojim ćemo se natjecati, po sličnoj podlozi kao u Svetoj Nedelji, i mogu samo reći da sam oduševljen, ništa se ne može usporediti s vožnjom pravog sportskog automobila, to je dimenzija za sebe – rekao je Sandi Cenov.
Ostvariti dječje snove ideal je svih nas. Kada to uspijemo, nitko sretniji. Upravo to pošlo je za rukom glazbeniku, koji je autor nekih od najljepših ljubavnih stihova, osvjedočeni romantičar, ali i veliki ljubitelj svijeta oktana, motora i automobila.
Sandi CenovSandija Cenova uskoro ćemo gledati u sasvim novoj ulozi, rally vozača. Nije riječ o tek promotivnom triku, mjestu suvozača ili turističkoj vožnji. Sandi će se službeno natjecati na najcjenjenijoj i najprestižnijoj međunarodnoj oktanskoj manifestaciji ‘Rally Show Santa Domenica’, u Svetoj Nedelji.
Šodericom Savršćak, Sandi će ‘juriti’ automobilom Mitsubishi Lancer Evo IX, u najljepšem društvu, jedne od najboljih domaćih rally vozačica, Lane Sutlović, koja će mu biti suvozač.
Dvojac će, prvenstveno Sandi, iskustvo, uzbuđenje, zašto ne, možda i mjesto među najboljima, tražiti narednog vikenda, 23. do 25. studenog 2018. godine, kada će se i održati najveći i najposjećeniji rally show na ovim prostorima.
Adrenalin, kako kaže Sandi Cenov, ‘puca na najjače’, a Sandi ne krije ni očekivanja od trodnevnog oktanskog cirkusa u Svetoj Nedelji, kojem ne mogu odoljeti ni svjetski poznati europski vozači, dok je domaćim posadama to prigoda za dokazivanje.
– Očekujem da se dobro zabavim, ali i da vidim koliko možemo biti brzi. Jer kao i svi, kad smo gledatelji, mislimo, nije to ništa, mogu i ja to, ali kad sjedneš za upravljač, stvari se drastično mijenjaju. Istodobno, ovaj termin rallyja mi je super došao, jer mi je dvanaesti mjesec prepun poslovnih obveza, pa nakon ovoga mogu sretan i s veseljem dočekati adventske glazbene čarolije – zaključio je Cenov.
Kako će se Sandi Cenov uz podršku Lane Sutlović snaći na Rally Showu Santa Domenica, i znači li ovo uz već poznatu odličnu glazbenu i još jednu novu karijeru, ostaje nam za vidjeti.

Foto: Privatni album Sandi Cenov