fbpx

GNK Dinamo i Dumovec kalendar 2014.!

Humanitarni kalendar…

GNK DinamoGNK Dinamo i Sklonište za nezbrinute životinje grada Zagreba Dumovec predstavili su jučer zajednički humanitarni kalendar za 2014. godinu. Priča kalendara Dinamo&Dumovec smještena je u Park Maksimir, a glavni su likovi prekrasnih fotografija igrači GNK Dinamo i psi iz skloništa Dumovec. Posjetitelji trgovačkog centra, navijači modroga kluba i ljubitelji životinja imali su tako u subotu ekskluzivnu priliku među prvima kupiti kalendar Dinama i Dumovca, i to upravo od prvotimaca najtrofejnijeg hrvatskog nogometnog kluba. Na druženju s navijačima GNK Dinamo su predstavljali igrači Ivo Pinto, GNK DinamoJosip Šimunić, Jerko Leko, Hilal Soudani, Zvonko Pamić i Domagoj Antolić, dok su boje skloništa Dumovca branili križanci ovčara 4-godišnja Tinda i 13-godišnji Graf koji još uvijek čekaju svoje udomitelje. Igrači prve momčadi modrog sastava prodavali su i potpisivali kalendare te dijelili autograme, velik broj djece stigao je na druženje kako bi se fotografirali s Modrima, a Tinda i Graf privlačili su pozornost svih ljubitelja životinja. Posebno je zanimljivo bilo vidjeti susret Hilala Soudanija i Tinde – simpatičnog dvojca koji je proveo zanimljivo vrijeme na snimanju fotografije za mjesec listopad.
GNK DinamoZarada od kalendara čija cijena iznosi 50 kuna namijenjena je poboljšanju uvjeta te kupovini agility opreme koja je neophodna za normalan život pasa u skloništu Grada Zagreba. Modri klub i Dumovec žele ovim projektom ukazati na važnost brige o nezbrinutim životinjama koje su, prije svega zbog teških životnih priča, sigurno najzahvalnije životinje. Dobra vijest za sve one koji nisu u mogućnosti kupiti kalendar na prodajnim mjestima svakako je to da će kalendar Dinamo&Dumovec biti uskoro dostupan u web shopu Dinama te u web shopu Dumovca.
Lijepo druženje na kojem su GNK Dinamo i Dumovec predstavili kalendar sigurno je tek prvo u nizu, a ovim putem zahvaljujemo svim ljudima velikog srca koji su odlučili kupovinom kalendara pomoći psima u Dumovcu!

Foto: gnkdinamo.hr