fbpx

Iva Šarić Leko: Moja druga trudnoća!

Lijepa Iva je trudna tri mjeseca…

Iva Saric Leko– Zaista sam sretna. Osjećam se odlično. A različito od prve trudnoće je to što sam u prvoj puno više odmarala, dok mi u ovoj moj sin baš to i ne dozvoljava. Tako da sam često umorna i prilično rano odlazim na spavanje – ispričala je za portal Scena.hr Iva Šarić Leko. Supruga nogometaša Jerka Leke u svibnju će roditi drugo dijete. Najviše je veseli to što će njezin sin Carlos (2) za čitav život dobiti najboljeg prijatelja.
Iva Šarić– Kako i sama imam brata, znam koliko je u životu bitno imati nekoga s kim ćeš od malih nogu dijeliti apsolutno sve, od lijepih i sretnih do tužnih i ružnih trenutaka. A kuća će nam biti još veselija i punija za još jednog mališana – kazala je sretna majka. Iva, kaže, da nema posebnih želja.- Jedem sve kao i prije. Pijem jako puno vode, jedem puno voća i povrća i puno se krećem. Uskoro krećem i na pilates za trudnice i to preporučujem svim trudnicama – rekla je lijepa Iva. U ovoj fazi trudnoće Iva je jako emotivna pa se lako rastuži.
– Osjetljivija sam znatno više nego inače. Često me dirne neka lijepa gesta, nečija poruka ili lijepa riječ te me isto tako u sekundi rasplače nepravda, nečija tužna sudbina i naravno pokoji film – istaknula je. Iva i Jerko još ne znaju spol bebe, ali su odabrali imena i za curicu i dečka. Nakon poroda, Ivi će u prvim danima pomagati njezina majka i suprug.
– Moj suprug će tada imati slobodno od utakmica i treninga pa će on najviše biti uz mene. I naravno, moja mama koja je i uz mene bila kad sam i prvi puta rodila – otkrila nam je Iva. Cijela obitelj se veseli novom članu i jedva čekaju svibanj. Scena.hr čestita sretnim roditeljima na prinovi.

Foto: Privatni album