Ivana Kindl proslavila rođendan u garderobi!
By Gordana Malašić Lazić On 18 sij., 2014 At 05:57 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Dobra fešta…

Ivana Kindl– Proslava rođendana je jučer krenula i to sasvim spontano. Našli smo se s društvom kod Marija Petrekovića u Katranu i stigla je ponoć. Otvorilo se vino i tako smo se nastavili družiti i zabavljati kod njega u garderobi – ispričala je glazbenica za portal Scena.hr. Ivana Kindl danas slavi rođendan, a proslava se nastavlja večeras u Metropolisu. Tamo će svirati i njezin dečko, basist Alen Križaj s bendom ‘In Your Face’.
– Prije deset dana dobila sam voice processor na dar od dečka. To je najbolji dar za svakog glazbenika. Definitivno je bolji dar od seksi donjeg rublja – kroz smijeh kaže sjajna pjevačica. Uskoro izlazi njezina nova pjesma. Ivana kaže da će pjesma biti fantastičan uvod u njezin novi album. Zanimalo nas je hoće li se u novom spotu razodjenuti.
– Ne pada mi na pamet snimiti spot u kojem sam gola jer to onda odvlači pažnju od pjesme. Glazba se sluša, a ne gleda. Smatram da su žene puno više seksi kad nije sve na pladnju – iskrena je Ivana. Scena.hr pridružuje se brojnim čestitkama koje joj cijeli dan stižu od prijatelja i njezinih obožavatelja.

Foto: Press Scena.hr

comment closed