fbpx

Bianca Matković: Uživam u majčinstvu i privatnom biznisu

Bianca Matković za portal Scena.hr…

Bianca je otišla iz aktivne politike. Kaže da joj godi ova promjena jer ima puno više vremena za obitelj. Ističe da je politika žrvanj koji melje, pa i obitelj u tom segmentu trpi

– Volim kazalište. Volim gledati komedije, opere, mjuzikle. Drago mi je da se mjuzikl sve više razvija u Hrvatskoj – rekla je lijepa Bianca Matković za portal Scena.hr.

Bianca Matković, Vladimir Matković

Bivšu državnu tajnicu u Ministarstvu gospodarstva i bivšu saborsku zastupnicu oduševila je predstava ‘Loptice‘ u zagrebačkom kazalištu Komedija. Bianca je otišla iz politike i sad se bavi privatnim biznisom. Kaže da joj godi ova promjena. Uživa u majčinstvu i novim poslovnim izazovima.
Bianca Matković

– Nikada nisam voljela svjetla pozornice. U privatnom biznisu nije toliko žestok ritam koliko je žestok u politici. Sad sam puno više kod kuće, pa djeca imaju majku. Ali i privatni biznis je pun izazova i stalna borba – naglasila je Bianca Matković.

Dodaje da je ženama u politici teško uskladiti posao i obitelj.

– Politika je žrvanj koji vas melje i morate biti dostupni 24 sata. I obitelj u tom segmentu trpi. Organizacija je nešto što mi dobro ‘leži’. Tako da je uz podršku supruga i majke to bilo donekle izvedivo. No sad je puno lakše – iskreno otkriva Bianca Matković.

Bianca ima dva sina – Lucasa (4) i Franca (13).

Foto: Prisk