fbpx

Vatreno u prvom tjednu audicije Supertalent

Show…

Supertalent

SupertalentU zagrebačkom studiju održavao se prvi audicijski tjedan šeste sezone showa Supertalent. Brojni kandidati stali su pred četveročlani žiri, koji nikoga ne štedi kritika, ali jednako tako ni ne ustručava se pokazati kandidatima koliko ih je njihov nastup impresionirao.
Jedan od kandidata koji je definitivno oduševio žiri dolazi iz Mađarske, a predstavio se performansom borilačkih vještina uspješno vrteći oko sebe plamteću šipku.
– Jako je hipnotizirajuće! Ja volim vatru, to je jedan zanimljiv element – kazala je Martina natjecatelju Attili Oltyanu.
– Bilo je jako cool. Jako smo se koncentrirali na tvoj nastup i voljela bih te opet vidjeti – komentirala je Maja te mu na kraju poručila:
– Imaš li ti životno osiguranje?
Jan Samardzija, SupertalentOd iznimnih glazbenika, žiriju se predstavio i sedamnaestogodišnji Jan Samardžija nastupivši s pjesmom Arsena Dedića, ‘Odlazak’. Njegov nastup žiri je okarakterizirao kao čistu emociju, a Maja se nije mogla suzdržati da ne pusti suzu.
– Jako lijepo pjevaš, ali ta energija koju imaš je još ljepša! – rekao je Janko, a Martina mu je poručila:
– Ti si jedno iznimno, posebno biće! Ja sam iznimno sretna što si s nama. Pokazao si da je biti vjerodostojan sebi veličina. Ti si jedan od izvođača koji će liječiti ljude!
Osim iznimnih glazbenika, predstavili su se još i brojni pjevači, plesači, akrobati, kao i natjecatelji s nekim neuobičajenim talentima. Mnogi od njih impresionirali su žiri, dok su neki čak dobili i četiri iksa. Tko je sve stao pred stručni žiri showa Supertalent, gledatelji će imati priliku vidjeti već od ove jeseni na Novoj TV!

Foto: Press