fbpx

Borna Rajić: Moj novi identitet!

Za portal Scena.hr…

Nova boja kose – nova Borna

Borna RajićLijepa majka četvero djece uživa u Zagrebu. Borna Rajić kaže kako je sad postala svjesna koliko su joj u Parizu nedostajali obitelj i prijatelji.
– Zagreb trenutno ne bih mijenjala ni za jedan drugi grad. No opet kažem, nije to nužno i neko trajno rješenje, ali u ovom trenutku mi savršeno odgovara. Nakon toliko godina izbivanja, biti ponovno u krugu obitelji i prijatelja mi puno znači. Zapravo, nisam bila svjesna da mi toliko nedostaje. Sad kad sam se vratila, vidim koliko mi to znači, koliko me to grije i koliko mi je to lijepo – ispričala je Borna za portal Scena.hr, koja je dugo godina živjela u Parizu. Borna je u četvrtak bila na premijeri predstave ‘Loptice‘ u zagrebačkom kazalištu ‘Komedija’. Borna je izgledala fantastično. A nedavno je promijenila boju kose i postala plavuša. Borna nam je otkrila što je utjecalo na promjenu imidža.
– Mislim da sam posljednje tri godine provela jedno Borna Rajićintenzivno razdoblje retrospekcije i ponovno analizirala neke svoje obrasce ponašanja, neke svoje programe i stvarno mislim da je to kulminacija nekog mog dugogodišnjeg istraživanja i rada na sebi. Ova vanjska promjena koja se sada na meni primjećuje, zapravo je rezultat tog jednog novog identiteta – objasnila je. Borna za portal Scena.hr priča i o svojoj knjizi koja uskoro izlazi na tržište.
– Upravo sa svojim partnerima pokušavam osmisliti da to bude jedan projekt koji će zahvatiti puno više segmenata od samo fizičkog stavljanja knjige na tržište. Kao dio cijelog tog projekta u okviru tog nekog brenda, meni bi bila velika želja da to bude jedan broj ženskih radionica u kojima ću imati direktan odnos s publikom te prenijeti neku svoju životnu filozofiju – naglasila je Borna.

Foto: Prisk