fbpx

Borna Rajić: Samo je vođenje ljubavi bolje od plesa

Za portal Scena.hr…

Fotogalerija – Video

Plešite, veselite se i ne dozvolite Borni da vas ljuti, poručila je Borna

Borna RajićBorna Rajić zaplesala je na arapsku pjesmu ‘Salma ya Salama’ u izvođenju francuske pjevačice Dalide. A izazovni ples je objavila na svom videoblogu na YouTubeu.
– Ples je za mene oslobođenje tijela koje dolazi iz duše. Nije me moguće spriječiti da zaplešem ili se bar zanjišem kad čujem glazbu koju volim. To je moje galaktičko putovanje. Uzdiže me u nebesa, nešto najbliže iskustvu vođenja ljubavi. Senzorsko pijanstvo koje me napaja energijom i puni baterije. I oduvijek je bilo tako. Pri svakom plesnom izlasku moje društvo je uvijek s čašom u ruci i većini je potrebno popiti koju čašu prije nego mogu zaplesati – objasnila je Borna za portal Scena.hr. Dodaje kako voli popiti i čašu crnog vina i šampanjca uz dobar obrok, ali kad čuje dobru glazbu kaže da je pijana od nje.
– Glazbu osjećamo srcem, dušom, ali i svakom porom. Ionako smo uvijek na suptilnom nivou energetski vibrirajuća bića, što ne opažamo osjetilima. No kad plešemo multipliciramo vibraciju i srca i moždanih vijuga. Istinska radost čovjeka, Bogu je najdraža molitva. Ples je ujedno i najstariji, iskonski kreativni izražaj čovjeka kao i drevna i još uvijek aktualna igra zavođenja između muškarca i žene – naglasila je Borna te je poručila:
– Plešite, veselite se i ne dozvolite Borni da vas ljuti.

Foto: Borna Rajić priv. album
Fotogalerija: [nggallery id=540]
Video: [vsw id=”jvpFr1yjGvo” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]