fbpx

Luka Šulić i Tamara postali roditelji dječaka Vala

Prinova…

Luka Šulić i Tamara Zagoranski– Malo čudo – dječak Val, konačno je stigao jučer u 20.46 sati. I mama i Val su tako nevjerojatne i ja sam jako ponosan na njih. Za mene je to bilo neopisivo i dramatično iskustvo. Toliko puno osjećaja, sreće, brige, suza, smijeha i emocija u jednom danu. Sve to je obogatilo moju dušu zauvijek – napisao je Luka Šulić ispod fotografije koju je objavio na društvenoj mreži.
Luka Šulić i Tamara Zagoranski jučer su postali roditelji. U četvrtak u 20.46 sati na svijet je došao njihov sinčić kojem su dali ime Val. A sretan i ponosan Luka objavio je fotografiju na društvenoj mreži koja je izazvala oduševljenje obožavatelja. 
– Prvo moramo organizirati život, ljubav je tu, a ostalo će ići putem kojim treba – rekao je Luka Šulić u ekskluzivnom razgovoru prošle godine za portal Luka Šulić, Tamara ZagoranskiScena.hr. Dodao je da nije lako biti djevojka glazbenika.
– Kad sam dugo na putu, sigurno joj nije lako, ali samostalna je, dobro se nosi s time, daje mi slobodu i mir kad mi treba. Znam da je to isto velika žrtva i zato je jako važno da je djevojka samostalna, da ne ovisi, da ima svoje prijatelje i društvo. A dobro je i da ima i malo fleksibilnosti u svom poslu da može otići sa mnom na neki nastup – rekao je Luka tada za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr, Luka Šulić društvena mreža