fbpx

GNK Dinamo u užem izboru za nagradu Regional Sport Organization of the year

Zagreb…

GNK Dinamo– S izuzetnim veseljem vas obavještavamo kako je na Regionalnom Forumu ‘Peace and Sport’ održanom u četvrtak, 18. listopada na otoku Rodos u Grčkoj, Dinamo ponio titulu jedne od tri najbolje regionalne sportske organizacije godine, i to za projekt ‘Jednakost = Jedini izbor’ – piše u priopćenju GNK Dinamo.
GNK Dinamo bio je nominiran za nagradu u kategoriji naziva ‘Regional Sport Organization of the year’ za društveno odgovorni projekt ‘Equality = The only choice’ (‘Jednakost = Jedini izbor’) koji klub provodi od 2012. godine. Od preko šezdeset prijavljenih organizacija, u uži izbor i finalnu večer ušla su 22 projekta, a GNK Dinamo ne samo da je bio jedini hrvatski predstavnik u finalu, već je bio i jedini profesionalni nogometni klub iz regije.
Ostali nominirani u kategoriji za regionalnu sportsku organizaciju 2018. godine bili su Hope Refugee FC (Grčka) i Apollon Limassol FC (Cipar), a na svečanoj dodjeli nagrada održanoj na Rodosu nagradu je dobio klub Hope Refugee iz Atene, s projektom nogomet za izbjeglice.
Nagrade se dodjeljuju od 2008. godine od strane istaknute organizacije Peace and Sport sa sjedištem u Monaku, i to pod pokroviteljstvom princa Alberta od Monaka, a nominirani su svake godine pojedinci, organizacije ili klubovi koji su svojim radom i aktivnostima dali doprinos promicanju mira, zajedničkog dijaloga, integracije i društvenih promjena kroz sport.
– GNK Dinamo ponosan je što ima čast biti među najboljima u cijeloj regiji i sigurno će nastaviti u istom smjeru – poručuju iz kluba.

Foto: Press