fbpx

Mladen Kujundžić: Publika će uživati u meču!

Dynamite…

Mladen KujundžićMladen Kujundžić je naš borac koji je aktivan i na MMA i na kick boksing sceni, a u razgovoru za portal Scena.hr otkrio je svoja očekivanje prije nastupa u subotu na Glory 14 eventu protiv Elmira Mehića. Mladen nam je otkrio i razloge svog aktivnog sudjelovanja u kampanji protiv zlostavljanja životinja.

Scena: Pred vama je velika borba protiv Elmira Mehića, što očekujete od borbe i kako ste se pripremali za nju?
Pripreme su protekle odlično, bez ikakvih ozljeda i problema. Meč će biti šlag na kraju priprema, to će biti odličan fajt i publika će uživati u meču.

Scena: Koliko ste dobro proučili protivnika?
Koliko mogu vidjeti na internetu Mehić je čvrst i hrabar borac, ali ja ću pokazati da sam bolji udarač.

Mladen KujundžićScena: Gdje trenirate, predstavite svoj tim i klub?
Treniram pod vodstvom mog trenera Lea Komšića, u klubu ‘King‘ u Poreču, i u mom klubu ‘Fight Club Dynamite‘ s mojim prijateljima koji mi jako puno pomažu oko mojih treninga. Što se tiče kluba, Roman, Dasi i Kero, veliko vam hvala i naravno zahvale mom treneru Leu koji jako puno energije, vremena i strpljenja izgubi sa mnom. Sparinge sam odradio najviše s Igorom Jurkovićem i dečkima iz Kinga.

Scena: Planovi nakon Gloriya?
Ne planiram ništa, idem meč po meč.

Scena: Koji je po vama naš najbolji borac, a koji strani?
Od naših boraca Mirko Filipović, a od stranih Badr Hari.

Scena: Odakle nadimak ‘Dynamite’?
Nadimak sam dobio od mojih početaka profesionalnih borbi dok sam se tukao u MMA kad sam od prve sekunde išao na nokaut. Nije bilo ispitivanja snage već odmah eksplozija, haha.. i tako je krenulo.

Scena: Uključili ste se u kampanju protiv zlostavljanja životinja, imate li kućnog ljubimca i koju poruku bi poslali ljudima koji se odluče usvojiti takvu jednu životinju iz azila?
Dobio sam poziv i naravno odmah sam se uključio u kampanju protiv zlostavljanja životinja. Životinje volim ali nemam vremena ni uvjeta da bih imao kućnog ljubimca. Bude li prilike imat ću psa. Ljudi koji usvoje psa iz azila napravit će dobro i lijepo djelo, pas je najveći čovjekov prijatelj. Ali i psu treba pažnje i treba izdvojiti svaki dan po par sati za njega.

Foto: Privatni album