fbpx

Igor Geržina oduševio publiku u kazalištu Komedija

Zagreb…

Mislim da bolju proslavu ovog okruglog rođendana nisam mogao poželjeti, izjavio je Igor Geržina

Igor Geržina– Energija je bila na zavidnoj razini, publika je bila odlično raspoložena, a svi izvođači na pozornici su odradili stvarno vrhunski posao i imali izvanredne nastupe. Mislim da bolju proslavu ovog okruglog rođendana nisam mogao poželjeti – izjavio je Igor Geržina.
Saksofonist Igor Geržina je koncertom „Na pola puta” u prepunom zagrebačkom kazalištu Komedija proslavio svoj 50. rođendan i oduševio sve prisutne koji su ga Igor Geržinacijelu večer bodrili velikim pljeskom.
Uz red pjesme i red odlične saksofonske izvedbe uz pratnju vrhunskog pratećeg sastava, publika je imala priliku uživati u izvrsnom nastupu velikih imena hrvatske glazbene scene. Na pozornici su se Igoru tako pridružili mnogi gosti: Massimo, Gabi Novak, Vanda Winter, Saša Lozar, Ivana Kindl, Zagrebački kvartet saksofona, Ervin Baučić i zbor Mozartine te gost iznenađenja Jurica Pađen.
Osim Jurice Pađena, gosta iznenađenja koji nije bio najavljen sve do izlaska na pozornicu, na kraju koncerta Igoru su pjevač Ervin Baučić i zbor Mozartine otpjevali pjesmu „Happy Birthday”, a kao i na svakoj proslavi rođendana, saksofonist je dobio i još jedno iznenađenje, prekrasnu tortu ukrašenu zlatnim saksofonima.
– Drago mi je da smo se okupili u ovako velikom broju i Igor Geržinada sam na ovaj poseban dan bio okružen s toliko vrhunskih glazbenika, prijatelja, ali i sa svojim najdražima – kazao je nakon koncerta poznati saksofonist.
Igor Geržina ostavio je svoj trag na preko 100 diskografskih izdanja kao gost izvođač, autor ili producent, a njegove skladbe emitirale su se i na stranim radio postajama gdje su ga radijski voditelji prozvali „hrvatskom senzacijom”. Surađivao je s brojnim glazbenicima i izvođačima s hrvatske glazbene scene, a višestruki je dobitnik nagrade Porin i nagrade Status.

Foto: Press – Mario Kociper