fbpx

Borna Rajić u carstvu životinja!

Kućni ljubimci…

Lijepa dizajnerica ima pet pasa, jednu mačku i papigicu. Ispričala nam je zašto ih obožava i koliko su važni njezinoj djeci

Borna Rajić– Moja obitelj živi okružena brojnim kućnim ljubimcima. Ja sam kao dijete silno željela macu, ali kako mi je želja ostala neuslišena bila sam odlučna u namjeri da ću si tu želju sama ostvariti kad narastem. Sada imam pravi mali zoološki vrt – otkrila je Borna Rajić za portal Scena.hr. Lijepa Borna ima pet pasa, jednu mačku i papigu. U razgovoru za portal Scena.hr Borna ispričala je zašto ih obožava te koliko su ljubimci važni njezinoj djeci.

Borna Rajić– Najstariji je Louis, bijeli pekinezer. On je i prvi došao u naš dom i vjerno čuva svoju dominantnu poziciju. Louis ima i najneugodniji karakter. Svi mu se sklanjamo s puta kad nije dobre volje. Louis je s nama sedam godina. Dvije godine nakon Louisa pridružile su mu se Paris, mala pudlica i Lilly čivava. Lilly je već imala tri godine kad smo je udomili. Doveli smo je iz Izraela gdje je bila u jednom uzgajalištu gdje se nikako nije slagala s ostalim psima. I danas živi odvojeno od ostatka društva ostalih pasa i uvijek me vjerno prati pogledom. Izuzetno je sitna i plašljiva. Obožava sunce i izlaže se svakoj zraci sunca i traži najprikladniju poziciju, kao da nikad nije prežalila klimu kakva je u Izraelu.  Nikad nije prihvatila šetanje na uzici i šeta sama iza ostatka ekipe. Kod mene ima povlaštenu poziciju. Ponekad se glasno oglasi lavežom, što nama bude izuzetno smiješno kao da želi reći: “Mala sam, ali važna“ – ispričala je Borna. U njezinom domu najveselija je pudlica Paris.
– Paris ima šest godina. Jako je slatka i pametna i svakom gostu odmah skače u krilu. Nakon što se udobno smjesti, ne prestaje ih ljubiti što većina doživljava posebnom privilegijom, a mi im ne želimo razrušiti iluziju – istaknula je. Haski Titus ponekad osjeti zov divljine.
– Titus ima prodorne plave oči. Izuzetno je dobroćudan. Njega je moj najstariji sin poželio za svoj šesnaesti rođendan. Titus nosi u krvi zov daljine, tako nam je nekoliko puta pobjegao.  No na sreću Francuzi su vrlo organizirani i brižni što se tiče životinja, tako da smo ga uvijek uspjeli brzo pronaći – kazala je Borna. A tu je bokser Roy.
Borna Rajić– Roy je odabir mog sina Luke, koji ne uspijeva s Royem provesti dovoljno vremena jer Luka ima razne interese, a Roy pršti od energije i želje za igrom i druženjem – objasnila je dizajnerica. Počasno mjesto u kući zauzima papiga Leon.
– Leon je bijeli kakadu. Ima četiri godine i uči pričati. On je najstrastveniji borac za svoja prava. Ako mu se ne posveti dovoljno pažnje vrišti te ne prestaje dok ne dobije ono što želi, malo razgovora i dodira. On me je naučio kako je važno znati tražiti ono što želite – otkrila je Borna. U njezinom srcu posebno mjesto ima sijamski mačak Pedro.
– Pedro me uvijek iznova osvaja svojom umiljatošću. Naši ljubimci su bijele boje, osim boksera i čivave. Mislim da se to desilo više spontano nego promišljeno kao i broj sedam, koliko je ukupno životinja u našem domu – objasnila je Borna.

Foto: Borna Rajić priv. album