fbpx

Barbara Kolar: Ja sam proljetno dijete!

Lijepa voditeljica…

Zvijezde Antene Zagreb Barbara, Katarina, Saša Buneta i Saša Lozar predah su iskoristile za doručak na Bundeku

Barbara Kolar– Proljeće mi je, uz ljeto naravno, najdraže godišnje doba. Dijelom je to zbog prelijepih promjena u prirodi u kojima, unatoč peludnoj alergiji uživam tijekom dugih šetnji, ali i posjeta tržnicama – totalno poludim kad vidim svu tu divotu na štandovima i redovito kupim povrća za bar pet domaćinstava! – otkrila je Barbara Kolar. Voditeljica kaže da je puno veselih uspomena veže uz proljeće.
– S druge strane ja sam i proljetno dijete, rođena sam u travnju tako da me puno veselih uspomena veže upravo za razdoblje prvih istinski toplih dana. Nisam imuna na proljetni umor i malaksalost, ali kad vidim sunce sve mi izgleda ljepše i bolje pa umjesto da poslijepodne malo odspavam, čim dođu lijepi proljetni dani radije ‘visim’ na balkonu i uvjeravam cvijeće da bi stvarno bilo u redu da mi ove godine baš svo ne uvene! – istaknula je lijepa voditeljica.

Zvijezde Antene Zagreb Barbara, Katarina Moškatelo, Saša Buneta i Saša Lozar predah su iskoristile za zajednički zdravi doručak na Bundeku, šetnju, ali i uBarbara Kolar igranju kviza iz poznavanja prirode. Među najboljima bio je Saša Lozar.
– S obzirom da sam odrastao na selu, poznavanje biljaka i životinja je više opća kutura. Makar imali smo mi naziva koji sigurno nisu niti u jednoj enciklopediji. Proljeće je moje najdraže godišnje doba, sjećam se kad sam još prije školskih dana čekao susjede koji bi zajedno sa svojom kćerkom dolazili iz Zagreba i ostajali do kraja ljeta. Tako da me ovo godišnje doba asocira i na simpatiju iz mladosti. Danas obožavam proljetnu klimu i na Sjevernom Jadranu te jedva čekam prvu priliku da za vikend odem do Novog Vinodolskog! – rekao je Saša.

Antena Zagreb s prvim danima proljeća nagrađuje svoje vjerne slušatelje tijekom tjedna a minimalna nagrada je čak 10 000 kuna koji će vam uljepšati i olakšati svakodnevicu.

Foto: Press