fbpx

Zvijezde Antene Zagreb na tankom ledu!

Na klizanju…

ZagrebZvijezde Antene Zagreb na tankom su se zagrebačkom ledu okušale u umjetničkom klizanju. Vikend je započeo zajedničkim druženjem u kojem su DJ-ice Katarina Moškatelo, Lorena Nosić i Tamara Loos izazvale muške kolege Sašu Lozara, Sašu Bunetu i Trpimira Vranekovića te ih doslovno, vlastitim umijećem klizanja, ostavile bez daha.
– Vratila sam se u djetinjstvo jer godinama nisam stala na led. Trebala mi je koja Tamara Loosminuta za prilagodbu no brzo sam krenula klizati, a prisjetila sam se i nekih figura koje sam znala, poput piruete, koju sam iz par pokušaja uspjela i izvesti na oduševljenje mojih kolega koji su čak i zapljeskali. Prije sam redovno klizala na Šalati i to je bio jedan lijep vid druženja za kakvo danas rijetko imamo vremena. Jako volim zimu, grudati se, sanjkati, a pošto nema snijeg, klizanje je odlična zamjena – rekla je Tamara Loos.
Izazov je bio biti što bolji u brzom klizanju, stilskim figurama ali i šarmu koji su primjetili i ostali klizači pa su se tako zvijezde Antene rado odazvale na zajedničko fotografiranje i klizanje u paru s najmlađima.
– Svaki rekvizit koji se uz mene veže osim mirkofona mi je strani pojam, pa tako Sasa Lozar, Katarina Moškateloi klizaljke. Čak sam sam sebe iznenadio da niti jedanput nisam dotaknuo led s ničim osim s klizaljkama. Jedino klizanje koje volim je u Ledenoj dvorani Doma sportova. Presmiješno mi je bilo gledati kolegicu Katarinu, rođenu Hvaranku, koja je stalno boreći se sa zagrebačkim ledom zazivala: ‘Di je Hvar, di je moj Hvar’ – ispričao je Saša Lozar.
Zvijezde Antene Zagreb tmurne i sve hladnije zimske dane provode u eteru družeći se sa slušateljima koje pozivaju da im javljaju sve zimske radosti i ludosti.

Foto: Press Scena.hr