fbpx

Publika uživala u ljubavnim pjesmama Željka Samardžića!

Željko SamrdžićŽeljko Samardžić pred više od tisuću obožavatelja pjevao je drugog dana Rujanfesta. Pjesme ‘Ja te volim više’, ‘Ljubavnici’, ‘Sve je moje tvoje’ publika je pjevala zajedno s njim. Još se jedan velikan narodne glazbe Miroslav Ilić predstavio se na pozornici West.
U iznimno bogatoj gastro ponudi uživali su i hrvatski rukometni reprezentativci Lovro Šprem, Filip Ivić,Rujanfest Teo Čorić i Ante Kaleb, sportski trener Radovan Stošić, blogerica Jasmina Bagarić, voditeljica Hana Tabaković, glumac Marinko Leš, ljepotica Iris Rajčić i brojni drugi.
Večeras će na Rujan pozornici nastupiti Dalmatinac Mladen Grdović, dok će publiku na West pozornici zabavljati neponovljivi Neno Belan.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala.

Ulaz na Rujanfest je besplatan do 19 sati, a nakon toga karte za sve koncerte mogu se kupiti na blagani po cijeni od simboličnih 20 kn.