Publika uživala u ljubavnim pjesmama Željka Samardžića!
By Gordana Malašić Lazić On 15 ruj., 2013 At 01:25 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Željko SamrdžićŽeljko Samardžić pred više od tisuću obožavatelja pjevao je drugog dana Rujanfesta. Pjesme ‘Ja te volim više’, ‘Ljubavnici’, ‘Sve je moje tvoje’ publika je pjevala zajedno s njim. Još se jedan velikan narodne glazbe Miroslav Ilić predstavio se na pozornici West.
U iznimno bogatoj gastro ponudi uživali su i hrvatski rukometni reprezentativci Lovro Šprem, Filip Ivić,Rujanfest Teo Čorić i Ante Kaleb, sportski trener Radovan Stošić, blogerica Jasmina Bagarić, voditeljica Hana Tabaković, glumac Marinko Leš, ljepotica Iris Rajčić i brojni drugi.
Večeras će na Rujan pozornici nastupiti Dalmatinac Mladen Grdović, dok će publiku na West pozornici zabavljati neponovljivi Neno Belan.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala.

Ulaz na Rujanfest je besplatan do 19 sati, a nakon toga karte za sve koncerte mogu se kupiti na blagani po cijeni od simboličnih 20 kn.

comment closed