fbpx

“Chef’s Park” – gastro delicije u Rougemarin Parku

Poznati hrvatski chefovi u zagrebačkoj gastro oazi od 25. kolovoza

Gastro koncept “Chef’s Park” kao šlag na kraju dugog, toplog ljeta okupit će gurmane i gastronomade u Rougemarin Parku od 25. kolovoza do 11. rujna.

U bezbrižnom ambijentu, daleko od gradske strke šestero afirmiranih hrvatskih chefova priprema svoje delikatese. Čitavu ponudu Chef’s parka prati street-food forma obogaćena mesnim i ribljim jelima te slasticama.

Poznato ime među ljubiteljima kuhinje Marin Medak ove godine oživljava ugostiteljsku scenu u Rougemarin parku popularizacijom burgera, a za slatkoljupce tu je Robert Hromalić, vlasnik slastičarnice Le Kolač.

Mario Mihelj, chef El Toro restorana latinske kuhinje počastit će svojom dugogodišnjom kulinarskom inspiracijom, a Stjepan Vukadin, inače chef dalmatinske kuhinje, prezentirat će svoju tehniku spajanja strane tehnike s domaćim kuhinjama.

Za ostale kozmopolite dolazi Vid Nikolić – stručnjak za ramen koji dominira kompletnom azijskom kuhinjom u Hrvatskoj te Mario Mandarić koji se može pohvaliti inozemnim gastro iskustvom i plasiranjem na listu Forbes 30 under 30.

Osim gastro ponude, chillanje u parku upotpunit će glazbeni program, a na otvorenju će zasvirati grupa Vatra i DJ Fabian Jakopetz. Rougemarin Park nalazi se u Ulici Frana Folnegovića broj 10.

Posjet je moguć svakim radnim danom od 17 do 23 sata, a vikendom od 17 sati do ponoći. Ulaz je svakim danom slobodan.

Ostatak programa:

26.8. -DJ Marvel na Hot & Spicy Friday
27.8. – DJ Tom Black na Funkadelish Saturday
1.9. – Scifidelity Orchestra i DJ Fabian Jakopetz
2.9. – DJ YAKKA na Hot & Spicy Friday
3.9. – DJ FABIAN JAKOPETZ na Funkadelish Saturday
8.9. – Mihael Kvorka Trio i DJ Brc
9.9. – DJ Tom Bug na Hot & Spicy Friday
10.9. – DJ Stanko Bondza na Funkadelish Saturday

Detaljniji raspored i program stoji na Instagram i Facebook profilima Rougemarin Parka.

Foto: Matej Grgić