fbpx

Josip Valčić i Zlatko Horvat u jutarnjem showu!

Opuštanje uz muziku…

Zlatko Horvat, Barbara Kolar, Valcic, Sasa BunetaHrvatski rukometni reprezentativci nedavno su se vratili sa Europskog prvenstva u Danskoj.  Kapetan RK Zagreb CO Zlatko Horvat i njegov suigrač Josip Valčić na gostovanju u jutarnjem show-u Antene Zagreb kod Barbare Kolar i Saše Bunete, otkrili su kako su u svlačionici slušali Severinu i Danijelu Martinović, ali i hrvatski rock te klapske pjesme. Rukometaši su najavili sutrašnju utakmicu protiv ukrajinskog prvaka Motora iz Zlatko Horvat_1Zaporožja koja se u Areni Zagreb igra od 18 sati.
– Na Europskom prvenstvu u Danskoj slušali smo domaće stvari, većinom rock i klapske pjesme ali i Danijelu Martinović i Severinu. U posljednje vrijeme najviše volim Aviciia. Glazbu najviše volim slušati u društvu i u izlascima. Juru Stublića, a naročito pjesmu ‘Bili Cvitak’ slušao sam i često pjevao s prijateljima u mladim danima. Žao mi je što neću moći doći na koncert Antenaplugged jer imamo Josip Valcicutakmicu u Beogradu ali vjerujem da će to biti vrhunski tulum – rekao je Zlatko Horvat.
Energija glazbe putuje eterom Antene i svakog dana uveseljava slobodne trenutke koje provodimo uz program radija. Treću godinu zaredom Antenaplugged koncerti poklon su Antene Zagreb slušateljima.
– U mom se autu sluša jedino Antena Zagreb. Kroz jutro slušam redovno Barbaru Kolar dok vozim djecu u školu. Nedavno me intervju Jure Stublića dobro nasmijao, a oduševilo me to kako zaboravi stare koncerte i kako najviše voli piti egzotičnu pivu! Volim se opustiti uz dalmatinske pisme i klape, a kako sam iz Zadra često slušam Tomislava Bralića – otkrio je igrač RK Zagreb CO Josip Valčić.

Foto: Press