fbpx

Iluzija, sve u zraku miriše, miriše na grešnike!

Novi hit…

Dugoočekivana hit pjesma ‘IluzijaDanijele Martinović oduševljava. Zarazni ritam, vrhunska produkcija i čaroban tekst ostavit će vas bez daha, podići na noge i rasplesati.
Iluzija– Nakon višemjesečnog rada na pjesmi izuzetno sam sretna što je ‘Iluzija’ konačno u eteru i što je ljudi imaju prilike čuti. Mislim da smo napravili jedan odličan  spoj modernog zvuka koji je trenutno aktualan u svijetu, a kojeg je Enes Tvrtković isproducirao te mog glazbenog izričaja kojem sam godinama vjerna. Pjesma je zarazno pjevna, ima vrlo kvalitetan i moderan tekst – rekla je Danijela.
Glazbu za pjesmu ‘Iluzija’ potpisuje Petar Grašo, tekst je napisao Petar Grašo uz asistenciju Antonije Šole, a produkciju potpisuje Enes Tvrtković.Iluzija Premijerno izdanje pjesma je imala na Narodnom radiju u Glazbenom show-u Dalibora Petka koji je Danijeli pripremio brojna iznenađenja, a zasigurno najveće priznanje je dobila od iluzionista Luke Vidovića te je i sama stvorila iluziju.
– Ova je pjesma idealana, radiofonična je i vjerujem da će se rado puštati kako na radio postajama tako i u klubovima diljem regije namijenjena svim kraljicama i kraljevima plesnih podija. Nadam se i vjerujem da će publika uživati uz ovu pjesmu kako smo i mi uživali snimajući je – izjavila je Danijela.
‘Iluzija, sve u zraku miriše, miriše na grešnike! Znam da je opasno to, al je dobro – neopisivo’.

Foto: Šime Eškinje

Poslušajte: [vsw id=”xPylOS130js” <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]