fbpx

Luka Vidović otkriva ‘Što je muškarac bez trikova’!

Luka VidovicKome čaj za debljanje nije pomogao? Tko si može priuštiti kavu na Stradunu? Kako se igraju nenamještene nogometne utakmice? Ako želite saznati odgovore na ova pitanja obavezno dođite pogledati satirični show ‘Što je muškarac bez trikova’ Luke Vidovića i Marija Kovača. Premijera će se održati 8. studenog u 20 sati – vidikovac Zagreb Eye Trg bana Jelačića, Ilica 1a, 16. kat. Luka je za portal Scena.hr otkrio ‘Što je muškarac bez trikova’.
– Nitko i ništa, haha… Živimo u vremenu kad su svakome potrebni trikovi, posebno tročlanoj obitelji da preživi od prvog do prvog – kazao je Luka. A kako je nastao satirični show.
– Do ideje je došlo vrlo jednostavno. U ovoj zemlji s milijun trenera  i s duplo više izbornika i sa svakim onim koji se smatra mađioničarom, koji nauči dva tri trika, odlučio sam napraviti ipak nešto drugačije. Iza mene je 15 godina rada i puno uspješnih projekata. No oduvijek sam htio imati svoju večer negdje u Zagrebu… Eto kontaktirao sam Dolenčića – nije mogao, Viteza – također je bio zauzet, Lemu – isto, Sašu Broz – također nije mogla, Kruno Jurčić je htio, ali nije htio izaći iz nekakvih zadanih okvira… I eto naletio sam na Maria, koji je ujedno tražio nekog kvalitetnog mađioničara pa eto dok ne nađemo ono što tražimo, osuđeni smo jedno na drugo – ispričao nam je Luka. A ideja je da vrate osmijeh na lica. Luka i Mario imali su pretpremijeru u Špičkovini. Reakcije publike bile su fantastične.
– Kako kaže Mario, Špičkovina je naš doprinos decentralizaciji naše kulture. Bilo je odlično, reakcije su genijalne. Volio bih se vratiti – prisjetio se Luka. U projektu još sudjeluje plesačica iz Plesnih punktova, a agencija Menart vodi promociju. Luka nam je otkrio zašto je vidikovac Zagreb Eye odlično mjesto za predstavu.
– Predstava je specifična. Nije za Vidru, Kerempuh, Gavellu. Predstava je zamišljena da ljudi popiju koju čašicu za vrijeme i nakon predstave, da sudjeluju u programu. Mislim da je vidikovac Zagreb Eye pravo mjesto za nešto takvo – objasnio nam je. A planovi…
– Plan je s predstavom obići svaki kutak u Hrvatskoj, a što se nastupa tiče,  svakako probati nešto na stranom tržištu… – rekao je Luka.

Foto: Press Scena.hr