fbpx

Danijela Martinović: Puno sanjam i sve predvidim!

Jaka intuicija…

Lijepa pjevačica za portal Scena.hr otkrila je da kroz san dobije apsolutno sve poruke…

Danijela MartinovićDormeo je jučer u svom dućanu u City Centru One East povodom proslave Svjetskog dana spavanja okupio brojne ljubitelje spavanja kako bi predstavio Dormeo Air madrac, najveću inovaciju u dizajnu madraca u zadnjih 20 godina.
Tom prilikom na ugodnom nedjeljnom jutarnjem druženju okupile su se i brojne dame iz javnog života poput Indire Vladić, Ane Begić Tahiri, Lane Klingor Mihić, Iris Rajčić i Danijele Martinović.

Danijela MartinovićJaka intuicija
– Imala sam dosta problema dok nisam našla jastuk koji mi odgovara. Kad sam otkrila Dormeo jastuk preporodila sam se. Nemam više problema sa snom, ne budim se… – rekla je Danijela za portal Scena.hr. Lijepa pjevačica je otkrila da često sanja te da kroz snove uvijek može predvidjeti što će se dogoditi.
– Imam jaku intuiciju i kroz san dobijem apsolutno sve poruke, čak i one ruže. A što neki put zna zastrašiti jer tad očekujem što će se to dogoditi, ali sve predvidim –  naglasila je.

Dormeo spavalica

Druženje je započelo buđenjem pobjednika natječaja  ‘Ja sam Dormeo spavalica’ koji su uz prvi internetski prijenos uživo, prvi dobili priliku sa subote na nedjelju prespavati na Dormeo Air madracima i tako iskusiti savršenstvo inovacije i prozračnosti koju pruža inovativna Octaspring tehnologija u novoj generaciji madraca. Otkrili su okupljenima kako im je bilo spavati na ovom zaista posebnom madracu i kako je ovo definitivno bila njihova najbolje prospavana noć ikada, za koju se nadaju da će u budućnosti postati svakodnevnica uz njihov Dormeo Air madrac.
Lana PavićOkupljene je pozdravila i atraktivna voditeljica Lana Pavić koja je uz Dormeo spavalice otkrila i  glavnu inovaciju ovog zaista spektakularnog i savršenog proizvoda – Dormeo Air madraca s oprugama od memorijske pjene.
– Dormeo Air madrac koji danas predstavljamo nova je generacija madraca proizvedena Octaspring® tehnologijom koja predstavlja najveću i najznačajniju inovaciju u dizajnu madraca u više od 20 godina. Dormeo Air ujedinjuje najbolje od memorijske pjene i klasičnih madraca s oprugama – otkrila je Lana.
Više o samoj inovaciji koja donosi pravu revoluciju u spavanju otkrio nam je Ante Grbeša, direktor prodaje i marketinga Studio Moderne – TV prodaje:
– Dormeo Air prilagođava se svakom tijelu poput madraca od memorijske pjene, a zbog inovativne strukture ‘pjenastih’ opruga nalik pčelinjem saću, istovremeno omogućuje stalan protok zraka za jedinstven osjećaj trajne svježine.

Indira, Danijela, Ana i Lana isprobale madrac
Više o kompaniji koja stoji iza Dormea, ali i kultnih proizvoda kao što su Kosmodisk, Delimano posuđe, Walkmaxx, Shark te Top Shop pričao je Dejan DormeoGrbić, regionalni izvršni direktor Studio Moderne za Hrvatsku, Sloveniju i BiH.
– Studio Moderna najveća je multikanalna kompanija u centralnoj i istočnoj Europi, posluje u 21 zemlji, poslovanje je počela prije gotovo 23 godine, a Hrvatska nam je bila druga zemlja u koju smo se proširili – istaknuo je Grbić.
Dodao je kako je glavna strategija njihove kompanije zadovoljstvo njihovih kupaca što pokazuje i njihov najnoviji proizvod – Dormeo Air koji predstavlja apsolutno najbolje u tehnologiji spavanja jer spavanje nikad nije bilo tako udobno kao na oprugama od memorijske pjene i Dormeo Air madracu.
Da je kvalitetan san itekako važan potvrdile su Indira, Danijela, Ana i Lana koje su na druženju isprobale Dormeo Air madrac.

Foto: Press