Predstavljamo: BrainArt CENTAR u Zagrebu
By redakcija On 8 kol., 2019 At 01:35 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Priopćenje…

Edukativne i likovne radionice za djecu BrainArt CENTAR

BrainArt CENTAR

BrainArt centarBrainArt centar nastao je kao spoj dugogodišnjeg iskustva, stručnog znanja u radu s predškolskom djecom i mladosti pune entuzijazma te želje za osobnim razvojem za pomoć i dobrobit djece. Želja nam je da budemo dio pozitivnih promjena u društvu. Djeci je potrebno sigurno okruženje, poticanje maštovitosti i zanimljiv te stručan pristup prepoznavanju i razvoju njihovih potencijala. Samo tako se mogu neometano razvijati, iskoristiti svoj talent i što duže ostati bezbrižni. Zato nam je važno biti ovdje i sada za njih. Ulagati u njih, usmjeravati ih prema pozitivnim vrijednostima, jačati ih u svim segmentima – poručuju iz BrainArt centra u priopćanju za javnost. BrainArt centar u rujnu otvara svoje edukativne i likovne radionice.
press– Ovdje smo ne samo radi djece već kao pomoć u odgovornom roditeljstvu, savjetima i podrškom. Svojim djelovanjem BrainArt centar omogućuje roditeljima da bezbrižno odvoje vrijeme za svoje potrebe – vježbanje, kupovinu, druženje… Za to vrijeme mogu biti opušteni jer su im djeca u sigurnim, odgovornim rukama stručnog tima BrainArt centra i vrijeme provode na kvalitetan i zabavan način u društvu svojih vršnjaka učeći kroz zabavne i edukativne radionice razne nove korisne vještine – naglasili su iz tima BrainArt centra.
– Brainobrain je inovativni dvojezični međunarodni program namijenjen djeci od 4 do 14 godina, koji se temelji na posebnim metodama i tehnikama u svrhu aktivacije cijelog kapaciteta mozga, a time razvoja kognitivnih sposobnosti i socio-emocionalne Pressinteligencije. To je program metoda učenja koja je osnovana 2013. godine i provodi se u cijelom svijetu. Prepoznat i priznat od strane nadležnog Ministarstva znanosti i sporta Republike Hrvatske koje je donijelo i izdalo rješenje s pozitivnim stručnim mišljenjem o metodi. Program se temelji na pozitivnim ljudskim vrijednostima i moralnim načelima čime utječemo na kvalitetu osobnog razvoja. Program osnažuje djecu kako bi se razvila u samosvjesne, odgovorne ljude otvorenog uma za nove ideje i znanja, lidere svoga života. Koji će pozitivnim razmišljanjem, kreativnim slobodnim izražavanjem, poštovanjem i uvažavanjem različitosti i tuđih kvaliteta i vrijednosti, svojim djelovanjem biti uzor drugima i tako biti nosioci pozitivnih promjena u društvu – dodaju u priopćenju za javnost iz BrainArt centra te kažu:
– Dobrobiti programa su: Poticanje matematičkih sposobnosti, lakše i brže snalaženje u matematici. Povećanje brzine obrade informacije. Jačanje koncentracije i pažnje. Razvoj aktivnog slušanja. Povećanje memorije, vizualizacije i mašte. Razvoj brzog čitanja te obavljanje više radnji odjednom. Socijalne vještine, komunikacija, timski rad, samopouzdanje, razumijevanje tuđih potreba i vrijednosti…

BrainArt centar
– U našem BrainArt centru kroz likovni program djeca uče osnovne tehnike likovnog izražavanja. Koristeći sve likovne materijale imaju mogućnost stvaranja svojih kreativnih kombinacija kroz eksperimentiranje s raznim likovnim tehnikama u jednom od projekata likovnog programa BrainArt centra – objašnjavaju iz BrainArt centra te dodaju:
– U edukativnim radionicama BrainArt centar sve se pretvara u zabavu istraživanja kroz koju učimo te potiče kod djece interes za novo i nepoznato.

Foto: Promo – Press BrainArt CENTAR

comment closed