fbpx

Advent u Zagrebu: Počinje Advent u Maloj sceni

Zagreb…

Advent u Zagrebu– Učinili smo da kroz kazalište djeca rastu, komuniciraju, uče o sebi i svojim vršnjacima, kao i o svijetu koji ih okružuje te ćemo posljednji mjesec u godini obilježiti adventskim izvedbama. Različitim uzrastima pripremili smo naša četiri naslova i 13 izvedbi nakon kojih Sveti Nikola i Djed Mraz djeci dijele darove i te trenutke čine nezaboravnim – poručuju iz kazališta Mala scena.
Stigao je i prosinac, mjesec ispunjen veseljem, ljubavlju, darivanjem i lijepim uspomenama koje će publika itekako moći stvarati i u Maloj sceni. U sklopu manifestacije ‘Advent u Zagrebu‘, u kazalištu Mala Scena, pripremili su program koji će svakako razveseliti najmlađe.
– Već ove subote (2. prosinca) najmlađi (1,5+) će svoje prve kazališne korake moći stvarati uz našu najnoviju ‘Priču o VELIKOM i malom’ Kristine Gavran i to u tri termina – u 10, 12 i u 17.00 sati. Ovim naslovom obilježit ćemo i Dan Svetog Nikole u srijedu (6. prosinca), s početkom u 18.00 sati. Cijela obitelj i svi ljubitelji životinja itekako će se dobro nasmijati, ali i naučiti da psi nisu igračke u predstavi ‘pazi.mazi.voli.’ Dine Vukelić i Nine Horvat koja je na repertoaru u nedjelju (3. prosinca) u 10 i 17.00 sati – kažu u kazalištu.
Raspored održavanja ostalih izvedbi stoji na internetskim stranicama Male scene, dok se ulaznice mogu rezervirati online ili telefonski na (01)4683352. Advent u Maloj sceni trajat će od 2. do 22. prosinca 2017. godine, a namijenjen je djeci od 1,5 do 15 godina te je dio manifestacije ‘Advent u Zagrebu’ Turističke zajednice Grada Zagreba.

Foto: Press