fbpx

Severina: Kažu da sam mršava, a imam isto kila kao prije

Halo…

Severina promovirala album Halo

Severina– Igor odlično pjeva. Za ocjenu 8,5 čak devet. On to doživljava kao hobi naravno, ali ima odlično uho – rekla je Severina gostujući kod Dalibora Petka u njegovom glazbenom showu. Zajedno sa svojim bandom uživo je izvodila stare hitove, ali i pjesme s novog albuma Halo. Najavila je da će nova turneja koja nas očekuje potkraj godine biti bolja od prošle.
– U jednom periodu mislila sam odustati od pjevanja, zapravo ne toliko od pjevanja već Severinaod ovog ostalog izvan pozornice. Bilo je perioda kad sam se pitala što i kako dalje, na koji način. Kad sam osjećala da moram otići negdje drugdje. Tad sam producirala svoju predstavu ‘Čekajući svog čovika’ – izjavila je Severina priznavši da je tijekom karijere potrošila previše novaca, ali i da zbog toga ne želi.
– Sve što volim raditi, uvijek sam se trudila da bude najbolje, a uostalom ne možeš živjeti u sto kuća – kazala je, priznavši i da joj mozak radi sto na sat, kako nema ništa protiv da sin Aleksandar izabere glazbenu karijeru, te da će uvijek navijati za Hajduk.
Severinu su u studiju iznenadili brojni prijatelji: glumica Ana Begić Tahiri, autori Dušan Bačić i Bojan Dragojević, prijatelji Emina Pršić i Vedran Prasnikar te stilist Petar Trbović, koji je otkrio da Severina u 11 godina suradnje niti jednom nije promijenila konfekcijski broj, izuzev u trudnoći.
– Kažu da sam strašno mršava, a ja sad imam istu kilažu kao kad sam ostala trudna. Nije me bilo dugo na televiziji, pa možda je zbog toga – šalila se pjevačica.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=OczKAJX5NyY[/embedyt]
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=RxC8kjJtGGM[/embedyt]