fbpx

Vatra i munje u drugoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent

Show…

SupertalentNakon što je prvih deset polufinalista showa Supertalent probilo led u emisijama uživo te smo dobili prvih dvoje finalista – Diega Siqueira i Ivu Augustinović, ove nedjelje novih desetero polufinalista stat će na pozornicu Supertalenta kako bi izborili prolaz u finale.
Za ulazak u finale borit će se i pjevačica Adna Šestić kojoj je Janko stisnuo zlatni gumb i tako ju direktno vinuo u polufinale. Na audiciji žiri ju je prozvao divom i obasuo komplimentima, a nakon izvedbe Josipe Lisac, Adna će ove nedjelje nastupiti s pjesmom ‘Da sam ja netko’ grupe Indexi.
Od glazbenika ćemo vidjeti sjajnu harmonikašicu Vanessu Jakac iz Buzeta, koja je žiri osvojila svojom simpatičnošću i talentom, te Šibenčanina Marija Guberinu koji će na svom klaviru izvesti kompilaciju pjesama Olivera Dragojevića.
SupertalentU drugoj emisiji uživo nastupit će plesač Ivor Dvorčak koji je u Supertalent donio novi plesni stil – krump, plesna skupina iz Mađarske, Varidance koji plešu slap dance te plesni i ljubavni par Blanka i Emilien.
Na audiciji je žiri ostavio u čudu svojim talentom otpornosti na struju, a ovoga puta Slaviša Pajkić, poznatiji kao Biba Struja, kaže, priprema još veći spektakl – u polufinalu Slaviši će iz glave sijevati munje! Natjecatelj Marin Prpić također će osigurati dozu adrenalina, a njegov nastup osim vrhunskog žongliranja sa shakerima uključivat će i riganje vatre. Damir Mašić ovoga puta beatboxat će u ringu, a na pozornicu će dovesti MMA borce, dok će sedmogodišnji Niko Žiher u liku pirata pokazati koliko je napredovao u mažoret plesu od audicija.
Zabavne i uzbudljive nastupe na showu Supertalent ne propustite ove nedjelje od 20.00 sati na Novoj TV!

Foto: Press