fbpx

Hrvatske zvijezde u novom Marvelovom Spider-Manu: Goran Grgić, Nina Violić…

Spider-Man…

Goran GrgićZa potrebe sinkronizacije animiranog filma Spider-Man: Novi svijet, koji se u kinima počinje prikazivati od 13. prosinca 2018. godine, okupljena je cijela plejada vrhunskih hrvatskih glumaca, voditelja, glazbenika koji će svojim glasovima i glumačkim izvedbama ovaj animirani hit, osim starijoj ekipi, približiti i nešto mlađoj publici. Tarik Filipović, Goran Grgić, Adnan Prohić, Nina Violić, Ivan Šarić, Željko Bebek, Miroslav Ćiro Blažević, Ana Begić, Anja Nigović, Zoran Pribičević, Ozren Grabarić, Marko Cindrić… samo su neka od imena koja su zaslužna za hrvatsku sinkronizaciju filma, a zbog njihove fantastične izvedbe i oni malo stariji će sigurno poželjeti pogledati upravo ovu animiranu verziju filma.
Ciro BlazevicOva hrvatska ekipa glumaca u svojim animiranim likovima garantira vrhunsku akciju i odličan humor. Svaki glumac je bitan jer u ovom Spider-Man svijetu Spider-Man više nije solo igrač i ovaj put više njih nosi masku. Spremite se na veliko iznenađenje.
Kako se ostatak naše sinkronizacijske ekipe snašao u ulogama jednog potpuno drukčijeg Spider-Man svijeta saznat ćete vrlo brzo a do tada bacite pogled na fotografije sa snimanja!
Osim sinkronizirane verzije gledatelji će imati priliku na redovnom kino programu gledati i originalnu (titlanu) verziju filma. Iza američke sinkronizacije stoji također impozantan popis imena kao što su Nicolas Cage, Jake Johnson, Mahershala Ali, Hailee Steinfeld…
Ivan SaricNajpoznatiji čovjek-pauk, u svim svojim verzijama i oblicima, ovog prosinca nas upliće u potpuno novu paukovu mrežu i uvodi u potpuno novi svijet u kojem sve ono što smo mislili da znamo o ovom omiljenom Marvelovom junaku, ispostavit će se zabludom.
U novu Spider-Man priču nas uvodi tinejdžer iz Brooklyna – Miles Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spider-Man svijeta ali i da – nije sam. Milesu bi mogli pozavidjeti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svijetu koji ga podučava, ni manje ni više nego, spašavanju svijeta. Ali stvari nisu kakvima se čine a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spider-Man priča natjerat će vas da preispitate sve što ste do sada znali o Peteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spider-Mana. Odgovore na sva pitanja gledatelji će dobiti 13.12.2018. kada film dolazi u domaća kina.
Spider-Man: Novi svijet u kina stiže 13. prosinca 2018. godine!

Foto: Press