fbpx

Irma Dragičević: X-Factor mi je promijenio život!

Glasom osvojila javnost…

Irma DragičevićNakon što je što je prošla dalje u srpskom ‘X-Factoru’, Irma Dragičević je dobila brojne ponude od renomiranih imena s glazbene scene.
– Da, dobila sam puno ponuda da snimim pjesmu, ali trenutno sam koncentrirana na ‘X-Factor’. Kad to završi, razmislit ću o svojoj karijeri – rekla je mlada Varaždinka koja je svojim fantastičnim glasom potpuno osvojila javnost. Od nastupa u showu Irmi se život polako mijenja. Simpatično joj je kad je ljudi na ulici prepoznaju.
– Prilaze mi i ispituju jesam li ja bila u X-Factoru, govore mi da super pjevam… – smije se Irma. Nada se da će sljedeći tjedan ući u Top 20. Varaždinka je početkom studenog nastupila u showu. Iako je već bila na izlaznim vratima, žiri joj je dao još jednu šansu. Otpjevala drugu pjesmu, a svojim glasom je publiku digla na noge i prošla dalje.
Pjevanjem se bavi od četvrte godine kod profesorice Zdenke Knapić u Društvu Naša djeca Varaždin, a ide i u glazbenu školu u Varaždinu kod profesorice pjevanja Blanke Tkalčić. Od naših glazbenica voli Vannu i Ninu Badrić.

Foto: Screenshot Youtube