fbpx

Zoran Aragović: Ekskluzivni preview kolekcije!

Perwoll Fashion.hr…

Anda Maric– Svakoj od njih smo u skladu s njihovom osobnošću osmislili frizure i make-up te odjeću s BMS potpisom. Suradnja je bila iznimno kreativna i s nestrpljenjem očekujemo petak kada ćemo na reviji pokazati i ostatak naših ideja – rekao je modni dizajner Zoran Aragović.
– Inspiracija mi je bila sama kolekcija dizajnera koja je edgy, a opet zaigrana. Kombinirala sam čvorove kose s umjetnim krznom koje je pridodalo ekscentričnosti frizure. Koristila sam i Zoran Aragovićpletenicu koja se spušta po sredini lica, a spaja se pramenovima te tako naglašava mističnost modela dok sam kod treće frizure željela spojiti dramatičnost i eleganciju – rekla je o svojim modelima Katica Topčić.
Modnu viziju Zorana Aragovića koju će predstaviti na pisti Perwoll FASHION.HR-a upotpunit će svojom kreativnošću i ekskluzivnim frizurama Katica Topčić za Kevin Murphy.
Ekscentričnost i dramatika Kevin Murphy frizura savršeno se prožima s estetikom BiteMyStyle kolekcije koju su premijerno prije revije predstavile tri gracije: glazbenica Anđa Marić, novinarka i voditeljica Petra Nižetić i pjevačica Antonija Matković. Uz Aragovićevu odjeću i kreacije Katice Topčić zasjale su u neo-punk i rock stilu ostavljajući dojam mističnog i provokativnog.
U ulozi modela našle su se tri žene koje u potpunosti utjelovljuju pojam BiteMyStyleZoran Aragović žene.  Make-up za ovu modnu priču radila je Ivana Bilandžija Billy, a fotografiju potpisuje Jure Perišić. Revija Zorana Aragovića na rasporedu je u petak 28. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

Foto: Jure Perišić