fbpx

Its’OK by ELFS: Povratak Fani Čapalije na modne piste u velikom stilu!

02-Lejla SehoviC FilipoviC

Jednom Miss uvijek Miss, a ELFS upravo vrača sjaj pomalo zaboravljenim izborima ljepote i slavi bezvremensku ljepotu neke od najljepših žena hrvatske. Ova priča počinje izborom za Miss Hrvatske 1993. godine Fani Čapalijom i njenom sada već legendarnom izjavom “It’s OK”, kako revija odmiče tako se kruna prenosi na druge ljepotice.

Ovaj jedinstven spoj mode i ljepote predstavlja vremeplov izbora ljepote i svaku ženu bez obzira na godine, titulu pretvara u istinsku ljepoticu. San svake male curice dok je mala je da jednog dana bude Miss, upravo Vam ELFS svojom najnovijim kolekcijom omogućuje da to budete svaki dan kad god to poželite.

Tako je jedna od najiščekivanijih revija ovosezonskog Schwarzkopf Cro A Porter zasigurno bila ona modnog dvojca Elfs koji unatoč tome sto je nisu prikazali u sklopu službenog programa, za sve svoje sljedbenike pripremili su poseban način prezentacije svoje kolekcije.

Upravo pista Schwarzkopf Cro A Porter-a i Lauba – Kuća za ljude i umjetnost poslužila je kao kulisa njihove modne priče. Svoju najnoviju proljeće/ljeto 2013. kolekciju ELFS prikazuju na pisti ali u obliku modne kampanje. Modeli hodaju pistom, poziraju ali bez publike. I ovaj put elfs su se pokazali kao pravi modni vizionari koji svojom modnom vizijom prelaze standardne načine prezentacije svoje odjeće.

03-Lejla SehoviC Filipovic i Fani Capalija

Vjerni svom načinu modnog izražavanja ELFS i ovaj put u središte svoje mode prikazuje mladu i prpošnu djevojku koja je zabavna, opuštena i vesela. Moda je za nju igra i ona se obožava igrati modom, spajati naizgled nespojive modne kombinacije i biti modno hrabra i odvažna. Upravo ELFS djevojkama izazov je s modom ući u dvoboj. Za ELFS djevojku moda je pretjerivanje ali sa stilom. To je djevojka koja voli pažnju i zna ju privući.

Ova ELFS proljeće/ljeto 2013. kolekcija pokazuje što sve ELFS djevojke moraju imati u svom ormaru ove sezone. Svaka ELFS djevojka dan započinje plišanom trenirkom u kojoj je nesputana i slobodna, na fakultet, školu ili posao bira ELFS bazične i ležerne komade poput traperica, jaknica, oversized T-Shirta, pamučnih haljina ili suknji, dok za večer ili izlazak bira raskošne ELFS haljine.

06-Iva JerkovicI ovaj put igranje logotipom vlastitog branda, kao i odabir posve novih i originalnih printova koji krase oversized Tshirt-e, haljine ili jaknice oduševit će sve prave “it” djevojke. Raskošne haljine od brokata zasigurno će biti prvi odabir svih djevojaka za sve važnije životne prigode. Cijela kolekcija upotpunjena je modnim dodatcima, torbama i posebno zanimljivim šiltericama.

Ipak ELFS modna priča ne bi bila dosljedna sebi da se nije pozabavila iskonskom temom iz pop kulture. Ovaj put  ELFS preispituje djevojke na izborima ljepote  njihovu ljepotu stavlja na pijedestal. Jednom Miss uvijek

Video kampanja i modna revija dostupne na linku: 

ELFS (Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić) proljeće/ljeto 2013. / kolekcija It’s OK

08-Malina GrahekFotografije: Goran Matijašec / Antonija Butković

Šminka: Simona Antonović

Video i montaža: Studio PLOHA

Kosa: Ivica Palinić

Model: Modeli: Fani Čapalija , Lejla Šehović, Renata Sopek, Antonija Šola, Maja Cvjetković , Iva Jerković, Aleksandra Grdić, Ivana Ergić, Antea Kodžoman, Iris Rajčić,  Tina Katanić, Malina Grahek, Luna Valas,  Tena Majetić, Patricija Marija Šimić, Lorena Kovač, Ana Marija Cajner, Lucija Lučan, Kim Kosanović, Nikolina Rak, Agata Mikić,  Josipa Janković, Marija Janković, Vlaho Arbulić,  Petar Puškarić,   Robert Batarilo,  Dejan Janković, Radovan Stošić .