fbpx

Uskoro nam se vraća spektakularni Ples sa zvijezdama

Zabavni program Nove TV – Ples sa zvijezdama

– Nakon dvije godine pauze, Nova TV ovog proljeća vraća na male ekrane najveći plesni show – Ples sa zvijezdama koji okuplja najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače.

Ples sa zvijezdama

Ples donosi radost, pozitivno utječe na naše zdravlje i raspoloženje, jača imunitet i umanjuje stres, a show će nam donijeti i dašak glamura u svakodnevne živote – plesom ćemo ovog proljeća slaviti život! – poručuju s Nova TV.

U plesnim izazovima zabavne i popularne TV poslastice okušat će se uskoro plesni parovi koji će prirediti pravi glazbeno-scenski spektakl za pamćenje.

– Ples sa zvijezdama bio je najgledaniji televizijski format televizijske proljetne sheme 2019. u konkurenciji zabavnih emisija. Osim sjajnih rezultata svih emisija uživo prikazanih na Novoj TV i na društvenim mrežama je format okupio brojne obožavatelje.

Već s prvom sezonom koju je donijela Nova TV, produkcija ovog zahtjevnog projekta podigla je produkcijsku ljestvicu na novu razinu, te se o plesovima i najzabavnijim trenucima plesača još uvijek priča.

Podsjetimo, pobjednički pehar osvojio je fantastičan plesni par – Slavko Sobin i Gabriela Pilić. Plesovima paso doble i bečkim valcerom zaokružili su Slavko i Gabriela svoju plesnu avanturu u spektakularnom finalu najgledanijeg showa – dodaju s Nova TV.

Osim kandidata i žirija veliki posao u ovom projektu odrađuje i sektor kostima i šminke, ali i rekviziteri te ostali članovi produkcije koji se brinu za svaki detalj.

Svi kostimi za ovaj show ručno se šivaju, šminka i frizure su na najvišoj razini, a i sam studio doživljava spektakularne promjene sa svakom novom točkom koja donosi novu scenografiju i ugođaj.

– Pretprodukcija je u punom jeku, potraga za zvijezdama koji će se okušati u plesnim izazovima traje, a možemo već sada najaviti da pripremamo brojne novitete i iznenađenja.

Jedno je sigurno – pobrinut ćemo se da blještavilo plesne pozornice, najbolji glazbeni hitovi, brojni zabavni i emotivni trenuci te natjecateljska energija plesnih parova gledateljima vrati osmijeh na lica, jer ovo je program koji okuplja cijele obitelji ispred TV ekrana – najavljuju iz produkcije Nove TV.

Uskoro nam se vraća spektakularni Ples sa zvijezdama, sinonim za vrhunski show program, te s nestrpljenjem očekujemo sve novosti oko detalja nove sezone.

Foto: Press Nova TV – Ples sa zvijezdama