fbpx

Održan humanitarni događaj ‘Mali sportaši velikog srca’

Zagreb…

Veliki humanitarno – sportski događaj okupio je mnoge mališane i sportaše u dvorani Dražena Petrovića

Mali sportašiKK Cibona u suradnji sa Sportskom akademijom ‘Mali sportaši’ organizirala je u subotu 19. prosinca 2015. godine, 12. humanitarno – sportski događaj ‘Mali sportaši velikog srca‘ kojom su prikupljali igračke i razne potrepštine za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz tri Caritasove kuće sv. Terezija, Vrhovec, sv.Josip, Hrvatski Leskovac i sv. Franjo, Vugrovec, ne bi li barem malo uljepšali nadolazeće praznike onima kojima je to najpotrebnije.

Mali sportaši

Prvi su na parket stupili školarci, a zatim ‘vrtićarci’, klinci od tri i pol do sedam godina, koji su uz vodstvo svojih trenera demonstrirali sportske igre koje mali sportaši igraju u svojim vrtićima. U tome su im se pridružili juniori Cibone, košarkašica Sonja Kireta te hrvatski judo reprezentativci Mali sportašiAndrea Bekić, Bernard Azinović, Lucija Babić, Dominic Sumpor i Tino Marić. Događaju su također prisustvovali direktor Cibone Domagoj Čavlović, izvršni dopredsjednik Aleksandar Petrović, 18-godišnji igrač Cibone Ante Toni Žižić koji zbog ozljede nije putovao s momčadi u Sloveniju te gospođa Biserka Petrović koja je službeno otvorila događaj.
Sve se to odvijalo pred budnim očima roditelja, rodbine, prijatelja, ali i slučajnih prolaznika koji su s tribina Doma Dražena Petrovića bilježili svaki trenutak koji su mališani provodili na parketu.

Foto: Press