fbpx

Ćiro Blažević: U Švicarskoj su me odijevali najveći dizajneri

Legendarni trener i moda…

Ali je istina da sam njegovao svoj modni ukus. To ne možete naučiti. Osjećaj za modu ili imate ili nemate, ističe Blažević

Miroslav Ćiro Blažević, Bianca MatkovićMiroslav Ćiro Blažević ima istančan osjećaj za modu i uvijek je elegantno odjeven.
– Još kao dijete težio sam da si kupim i ovo i ono, ali nisam mogao. I moram se potužiti da sam imao vrlo teško djetinjstvo i mladost, a onda sam postao ‘neka faca’ i tada su me u Švicarskoj odijevali najveći dizajneri svijeta. Pa i danas mi pošalju nešto što im se čini da bih ja mogao reklamirati u ovom dijelu svijeta, ali je istina da sam njegovao svoj modni ukus. To ne možete naučiti. Osjećaj za Miroslav Ćiro Blaževićmodu ili imate ili nemate. Ako nemate to, tada se nemojte ustručavati pitati nekog bliskog “je li mi ovo dobro ili nije“ – ispričao je Blažević za portal Scena.hr. Legendarni nogometni trener jučer je došao na otvaranje prvog Tudors Storea u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici. Kaže da mu se sviđa trgovina jer ima sve što je jednom muškarcu potrebno – od poslovnog do casual stila.
– I od srca im želim da uspiju jer je to danas Miroslav Ćiro Blaževićjako teško. Moraju imati puno strpljenja, hrabrosti i slijediti aktualnosti. Moraju biti uvijek moderni – naglasio je Blažević. Dodaje da svaki muškarac mora držati do sebe te odisati čistoćom. Blaževiću su pažnju privukli tregeri.
– U mladosti sam morao nositi tregere. I danas, ako imam hlače koje su mi preduge, stavim tregere da ih malo podignu – otkrio je Blažević za portal Scena.hr. Legendarni trener ovaj Božić i ulazak u 2017. godinu proslavit će sa svojim unucima.

Foto: Scena.hr