fbpx

Novo voditeljsko lice na Farmi je Dušan Bućan!

Farma…

Dušan Bućan– Živim na jednom imanju, ranču, tako da mi je cijelo ovo okruženje nekako blisko i milo. Životinje vraćaju svu ljubav puno više nego što ti njima daješ – rekao je Dušan Bućan koji će uz Miu Kovačić voditi ovu sezonu Farmu. Dušan je i sam inače ponosni vlasnik dva konja, dva psa i jedne mačke.
Život na Farmi, novi početak za 14 natjecatelja samo što nije započeo, a među prvima će nove farmere upoznati voditelji ove sezone Mia Kovačić i Dušan Bućan koji Farmaće ih zajedno s Mentorom Jožom dočekati ove nedjelje na osamljenom seoskom imanju.
Poznati glumac i sam je veliki zaljubljenik u način života na selu i brinući se o životinjama, a najviše konjima, a sada će biti u ulozi voditelja Farme te će iz prve ruke imati priliku promatrati kako svoje farmerske dužnosti obavljaju natjecatelji popularnog showa. Dušan će biti i trener farmera. Naime, on će se svakoga petka pridružiti farmerima na njihovom idiličnom imanju gdje će pripremati dueliste za dvoboj.
Dušan će morati od duelista izvući ono najbolje kako bi bili spremni za predstojeći duel, a na njima je koliko će uspjeti primijeniti naučeno i iskoristiti neke od taktika koje će ih on podučiti.

Foto: Press