fbpx

Joža Tučkorić: Tko želi živjeti na farmi, mora raditi!

Reality show Farma…

Mentor Joža vraća se na Farmu i nadzirat će rad natjecatelja

Joža TučkorićJoža Tučkorić dolazi iz malog mjesta u Moslavini. Vlasnik je farme te ima iskustvo u obrađivanju poljoprivrednog zemljišta. Na svojoj farmi uzgaja konje, bikove i ostale domaće životinje. Farmer Joža smatra da život na selu može biti lijep i ne tako težak ako će natjecatelji  marljivo raditi i održavati imanje čistim. Pripremio im je pregršt zadataka kojima ih želi suočiti s načinom života na selu i to bez suvremenih pomagala. Mentor Joža će ocjenjivati rad farmera i Joža Tučkorićdodjelom zelenog certifikata koji je jamstvo kvalitete njihovih proizvoda koji će se prodavati na Sajmu.
A sedam muškaraca i sedam žena uskoro počinje svoj život na Farmi, izoliranom seoskom imanju na kojem će morati izgraditi samoodrživu zajednicu te dokazati i sebi i drugima da su snažni, vrijedni, odlučni, predani i uporni. U tome će im svojim savjetima pomoći farmer Mentor. Joža je bio farmer Mentor i u prve tri sezone ove reality uspješnice, a svoja iskustva i znanja podijelit će s natjecateljima i gledateljima Nove TV i u ovoj sezoni showa. Mentor Joža će se brinuti da natjecateljima popularnog reality showa ništa ne nedostaje, dodjeljivat će zadatke Gazdi Farme, te ocjenjivati tjedni rad pod vodstvom aktualnog Gazde Farme.
– Naučit ću farmere kako se nekada živjelo na selu, kako da se najbolje brinu o imanju, vrtu, životinjama, a prisjetiti ćemo se i nekih starih zanata. Onaj koji želi živjeti na farmi, mora znati i htjeti raditi – izjavio je Mentor Joža.
Kako će se snaći 14 farmera koji su se odlučili za jedan posve novi početak, početak daleko od grada i svih blagodati modernog života, na udaljenom seoskom imanju koje će postati njihov novi dom, saznat ćemo uskoro na Novoj TV u još jednom uzbudljivom izdanju ‘Farme’.

Foto: Press