fbpx

Video poziv: 3. Marš za životinje još glasniji i brojniji

Hrvatska…

Prijatelji životinja i Udruga Pobjede pozivaju sve da budu dijelom glasne povorke Marš za životinje 13. travnja od 11 sati

Marš za životinjeIako svima još uvijek nisu do kraja slegnuli dojmovi s drugog Marša za životinje koji je održan u prosincu 2018., već naveliko teku pripreme za 3. Marš za životinje koji će, prema najavama organizatora – udruge Prijatelji životinja i Udruge Pobjede, biti još veći i glasniji.
O proteklome Maršu za životinje daleko se čulo, što zbog najveće veganske zastave na svijetu koju je zbog dužine od čak devet metara nosilo 10-ak osoba, što zbog predivne energije koja se i iz daljine osjetila od samoga početka okupljanja i koja je uspjela napuniti srca stotinama okupljenih građana i uliti im nadu za budućnost s manje nasilja, kakvu priželjkuju.
Isti snovi i ista nada okupit će sudionike povorke 3. Marša za životinje te će svoje poruke o nužnom suosjećanju, pravednosti i ljubavi za sve stanovnike planeta Zemlje prenositi transparentima, zastavama, šarenim bakljama, ali i glasnim sloganima koji će odjekivati središnjim ulicama Zagreba 13. travnja ove godine. Dobrodošli su svi.
Prijatelji životinja pozivaju preko eventa na Facebooku:
– Odmah si zabilježite 13. travnja u kalendare kao datum kada ćete spremiti zimske kapute u ormar, a umjesto njih izaći na ulicu s najmaštovitijim transparentom do sada, najpozitivnijom energijom i najupornijim koracima za pravedniji svijet. Počnite i s vježbama za istezanje glasnica jer će 3. Marš za životinje biti najglasniji i najveći dosad!
Iz Udruge Pobjede dodaju:
– Ako ti je stalo do životinja, želiš biti njihov ambasador i glas, protiviš se bilo kakvom načinu iskorištavanja životinja, u industriji zabave (cirkusi, zoološki vrtovi), proizvodnji odjeće i hrane, testiranjima u laboratorijima i/ili mariš za napuštene životinje i želiš biti dio rastućeg pokreta za nenasilje i pravednost, pridruži se velikoj povorci 3. po redu Marša za životinje 13. 4. 2019. od 11. sati! Okupljamo se na Tomislavcu kao i dosad. Vidimo se!

Foto: Press – Marš za životinje
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=qRzWpmDZKBs[/embedyt]