fbpx

Video: Mortal Kombat – toliko brutalno da ima restrikciju na druš.mrežama

Mortal Kombat stiže u travnju

Eksplozivna avantura Mortal Kombat koja u travnju stiže na velika platna, nadahnuta je popularnom franšizom video igara, a prva najava je zaista brutalna i nemilosrdna.

Mortal Kombat

Redatelj Simon McQuoid obećao je puno borbe, nasilja i krvi, što se od ovakvog ostvarenja i očekuje, a upravo to smo i dobili – nemilosrdne borbe iz igre su u filmu dočarane u najboljem izdanju.
Prikazano je sasvim dovoljno poznatih likova da zagolica maštu svih istinskih fanova! MMA borac Cole Young, koji je navikao dobivati batine radi novca, nije svjestan svog nasljeđa – točnije, zašto je car Outworlda, Shang Tsung poslao svog najboljeg ratnika Sub-Zeroa, u lov na njega. U strahu za sigurnost svoje obitelji, Cole kreće u potragu za Sonyom Blade, koja nosi istog misterioznog zmaja s kojim je rođen. Ubrzo se nađe u hramu lorda Raidena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Tamo Cole trenira s iskusnim ratnicima Liu Kangom, Kung Laom i plaćenikom Kanoom, dok se priprema za borbu s najvećim prvacima.

Mortal Kombat

No, hoće li Cole biti snažan da otključa svoju arkanu – neizmjernu snagu svoje duše – na vrijeme da spasi ne samo svoju obitelj, već da jednom zauvijek zaustavi Outworld?
Mortal Kombat u distribuciji Blitza u kina stiže 8. travnja u najprestižnijim kino formatima.

Foto: Press – Mortal Kombat
Video: