fbpx

Orsat Zovko: Čekaju nas najjača imena borilačke scene!

FFC…

Orsat Zovko– U Osijeku je održan najbolji FFC prošle godine, a 04. travnja su ponovno ovdje najjača imena borilačke scene. Ove godine radimo još veći produkcijski spektakl, trudili smo se dovesti što veća imena, da ‘fight card’ bude što jači. Sretan sam što sam opet tu u Osijeku i pripremamo najbolji spektakl do sada – najavio je vlasnik Fight Channela i glavni producent priredbe Orsat Zovko.
Tako je jučer na press konferenciji u Osijeku najavljeno ovogodišnje izdanje FFC u Osijeku, a odluka organizatora da započnu s Osijekom ne iznenađuje, kako su i sami naveli, imali su u tom gradu najbolju atmosferu i posjetu u protekloj godini.
FFCTako će 04. travnja u Gradskom vrtu nastupiti i četiri Osječanina, Ivan Gluhak, Saša Milinković, Ivica Tadijanov i Ivan Zidar. Nastupit će borci iz 14 zemalja. Za razliku od prošlogodišnjeg, ovog puta će se prvo održati kick boks program, a nakon male pauze i cijeli program mečeva u slobodnoj borbi odnosno MMA-u.
Prvak Hrvatske te možda i najbolji hrvatski jiu jitsu borac, Saša Milinković za protivnika ima Stefana Traunmullera, austrijskog borca koji u karijeri ima skor 9-3, a nijedna mu borba nije otišla do sudačke odluke.
Ivanu Gluhaku će biti protivnik Luca Vitali iz Italije, a nasuprot Ivici Tadijanovu u ringu će stajati engleski borac Marcin Prachino. Mladi osječki kick boksač Ivan Zidar će otvoriti cijeli događaj protiv slovenskog borca Samuela Hadzime.
Ulaznice će uskoro krenuti u prodaju, a njihova cijena bit će u rasponu od 60 do 100 kn što uistinu nije puno za ovakav spektakl na svjetskoj razini.

Fightcard:
MMA
Luca Vitali (ITA) VS Ivan Gluhak (CRO)
Marko Drmonjič (SLO) VS Josip Artuković (BIH )
Marcin Prachino ( ENG) VS Ivica Tadijanov (CRO)
TBA (SER) VS Laszlo Senyei (HUN)
Stefan Traunmuller (AUT) VS Saša Milinković (CRO)
Eddie Sanchez (USA) VS Stipe Bekavac (CRO)
KICKBOXING
Samuel Hadzima (SLO) VS Ivan Zidar ( CRO)
Stefan Anđelković(SER) VS Toni Čikotić (CRO)
Dženan Poturak (BIH) VS TBA  ( SLO)
Shkodran Veseli (ALB) VS Stevan Živković (SER)
Jovan Kaluđerović (SER) VS TBA
Miroslav Cingel (SLO) VS Jason Wilnis (NED)

Foto: FFC, Privatni album