fbpx

Vanna publiku počastila presjekom opusa dugogodišnje glazbene karijere

Trsatski kaštel…

Dugo iščekivani Vannin koncert nadmašio očekivanja riječke publike!

Vanna

VannaProgram Ljeta na Gradini u punom je zamahu, a ljubitelji dobre glazbe znali su da je Trsatski kaštel jučer bio idealan odabir za uživanje u toploj subotnjoj večeri. Vanna je puno gledalište počastila presjekom opusa dugogodišnje glazbene karijere, u kojem su se našli svima poznati hitovi, ali i recentne skladbe s nedavno izdanog albuma ‘Izmiješane boje’.
Pjevačica izuzetnih vokalnih sposobnosti ni sama nije skrivala zadovoljstvo zbog ponovnog nastupa u prekrasnom ambijentu s pogledom na grad, gdje je posljednji put nastupala 2012. godine.
Nastup s vrhunskim instrumentalistima stvorio je ugodnu atmosferu i iznio emociju koju je publika znala prepoznati. Kroz dvosatnu izvedbu, Vanna je povela publiku na putovanje kroz svoju tridesetogodišnju, žanrovski raznoliku karijeru. Brojni posjetitelji su uglas pjevali Vannine hitove, a kako je koncert odmicao, atmosfera se zahuktala te se publika rasplesala u svima znanom ritmu. Vanna se s Riječanima i Riječankama pozdravila uz energičnu izvedbu hita ‘Tek je 12 sati’, a zidine srednjovjekovnog zdanja i ovaj su se put savršeno uklopile u ovu glazbenu priču, isprepletenu emocijama i izvrsnim raspoloženjem.
Tijekom kolovoza slijedi još nekoliko zanimljivih nastupa, a 20. kolovoza posjetitelji mogu uživati u glazbenoj večeri uz Riječanku Nikolinu Tomljanović, koja je upravo Trsatsku gradinu odabrala za svoj prvi samostalni koncert.

Foto: Press – Foto Kurti