Luka Modrić: Idemo svi zajedno naprijed, prema istom cilju
By redakcija On 10 lis., 2019 At 09:42 AM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Vatreni…

Ključno je kako ćemo mi ući u utakmicu i kako ćemo se postaviti, rekao je Luka Modrić

Luka ModrićKapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić najavio je kvalifikacijsku utakmicu s Mađarskom u četvrtak u Splitu.
– Najvažnije odigrati dobro i pobijediti, najmanje je važno tko će postići pogodak. Sretni smo što smo nakon dugog vremena opet na Poljudu. Pamtim utakmicu s Gruzijom, publika nas je nosila do preokreta i pobjede, stoga očekujem takvu podršku i sutra, neka nas navijači podignu bude li teških trenutaka. Dobro smo radili zadnjih dana, pritiska nema i pozitivno gledamo na svoj nastup pred prepunim Poljudom. Očekujemo pravu atmosferu – rekao je Luka Modrić.
– Ključno je kako ćemo mi ući u utakmicu i kako ćemo se postaviti. Ukoliko budemo pravi, nemjerljivo smo bolji od suparnika i treba biti na toj razini kako bismo došli do pobjede. Mađarska je u Budimpešti pokazala svoju kvalitetu i može iznenaditi, može nam nauditi i zato moramo odigrati veliku utakmicu. Pobjeda nam je imperativ kako bismo mirnije ušli u završnicu kvalifikacija. Rakitić i ja smo razgovarali, i premda ne bih želio otkrivati detalje, najvažnije je da je opet tu s nama. Idemo svi zajedno naprijed, prema istom cilju. U svakodnevnom sam kontaktu i s igračima koji su se povukli iz reprezentacije, javio se naravno i Darijo Srna, i svi su nam izrazili podršku – poručio je Luka Modrić.

Foto: Scena.hr

comment closed