fbpx

Video: Angelina Jolie u filmu Oni koji mi žele smrt

Holivudska ikona i dobitnica nagrade Oscar® – Angelina Jolie

U kina je stigao napeti triler Oni koji mi žele smrt, temeljen na istoimenom romanu Michaela Koryte, u kojem glavnu ulogu nosi holivudska ikona i dobitnica nagrade Oscar® – Angelina Jolie.

Jolie

Redatelj je za Oscara nominirani Taylor Sheridan, poznat po scenarijima žanrovskih bisera poput velikog hita Sicario, Tragovi u snijegu i Sve ili ništa

Jolie

Film govori o maloljetnom dječaku koji nakon što postane svjedok brutalnog ubojstva, ulazi u sustav zaštite svjedoka i izdan mu je novi, lažan identitet.

Ubojice koji su odgovorni za zločin kojem je bio svjedok, u lovu su na njega i ubijaju svakoga tko im se u potrazi za njim nađe na putu. Jedina šansa za preživljavanje mu je vatrogaskinja koja se još oporavlja od gubitka tri života koja nije uspjela spasiti od požara.

Uz Angelinu Jolie u filmu se pojavljuju i Nicholas Hoult, Finn Little, Aiden Gillen, Medina Senghore, Tyler Perry, Jake Weber i Jon Bernthal.

Oni koji mi žele smrt u distribuciji Blitza pogledajte već danas u CineStaru i ostalim kinima, a ulaznice možete kupiti online ili na blagajnama kina.

Foto: Press
Video: