fbpx

Besplatni download: Elemental – Tijelo Pamti

Remix…

Otkrijte i čari 360° video spota

Besplatni download ElementalPrije otprilike mjesec dana, Elemental je u eter poslao svoj novi singl ‘Tijelo pamti‘ koji sada već izvrsno kotira na svim regionalnim top-ljestvicama. Kako Elemental gotovo nikada ne miruje, odlučili su u ovim ljetnim danima slušatelje iznenaditi remixom aktualnog singla. Za produkciju su odabrali Filipa Motovunskog koji je napravio nevjerojatan drum’n’ bass remix pjesme ‘Tijelo pamti’ i fanove Elementala odvukao na plesni podij.
Novu pjesmu ‘Tijelo pamti’ Filip Motovunski Remix možete besplatno preuzeti na službenoj web stranici Elementala! (Napomena: desnim klikom miša odaberite opciju “Save as”) Besplatni download – 
Besplatni download ElementalNovi remix ‘Tijelo pamti’ Filipa Motovunskog i Elementala prati i video spot koji je ekipa snimila tijekom koncerta u Zadru, gdje je remix premijerno pušten. Oduševljene reakcije publike moći ćete pogledati u spotu koji je sniman 360 kamerom – što znači da je spot interaktivan i da atmosferu iz Zadra možete pogledati iz svakog kuta, pomicanje kursora po ekranu, ili pomicanjem mobitela lijevo-desno.
Ekipa Elementala sjajna je na pozornici – u to se možete iz prve ruke uvjeriti upravo kroz 360° video spot ‘Tijelo pamti’, ali i na svirkama diljem regije, s obzirom na radno ljeto benda. Ubacite se u ljetnu atmosferu, duge noći i provode na otvorenom i svakako pogledajte Elemental na nekom od nadolazećih koncerata:

05.08. Ferragosto Jam 9, Orahovica
10.08. Stars Beach Bar & Club, Posedarje
13.08. Rocklive Festival, Koprivnica
15.08. Kaštel, Pula
17.08. Belgrade Beer Fest, Beograd
26.08. TBA, Pančevo
27.08. Tramontana 2016, Split
01.09. Outlook Festival, Pula

Foto: Press
Video – 360° video spot [vsw id=”bLV5HKCtRqg” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]