fbpx

Nagradna igra: Ulaznice – Malo morgen

Nagrađujemo čitatelje…

Malo morgenPortal Scena.hr u suradnji s kazalištem KNAP nagrađuju najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice za predstavu ‘Malo morgen‘ koja je na rasporedu u subotu, 24. rujna 2016. godine s početkom u 20,00 sati u kazalištu KNAP u Zagrebu.
Kako bi osvojili nagradne ulaznice potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu maila ključnu riječ ‘Malo morgen‘ te ime i prezime.
Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u petak 23. rujna do 12,00 sati objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici.
O predstavi:
Malo morgenNajnovija predstava kazališta KNAP nastala je prema najnovijem tekstu hrvatskog komediografa Nine Škrabe koji je inspiraciju pronašao u slavnoj Gogoljevoj drami Kartaši, prema čijem je predlošku nastalo nekoliko filmskih i kazališnih adaptacija, kao i istoimena opera.
Radnja predstave koja nam daje upute kako (pre)živjeti u ovom fejk svijetu u kojem sve vrvi prevarantima, lažovima, lopovima i beskičmenjacima, smještena je u Opatiju bajnu za jedan grandiozni kockarski stol u luksuznom hotelu, gdje će sraz petero vještih i osebujnih profi-kartaša rezultirati komedijom prepunom lukavih zapleta i neočekivanih obrata u kojoj nitko nije onakav kakvim se predstavlja i ništa nije onakvo kakvim se čini, što je svima nama dobro znana situacija naše neumitne svakodnevice.
Glavna je ženska uloga povjerena Nancy Abdel Sakhi, glumici egzotične boje kože i afričkog podrijetla, poznatoj po glavnim ulogama u filmu Nafaka Jasmina Durakovića i predstavi Sumnja kazališta Planet art Marka Torjanca , kao i Krležinim legendama u kojima je ovo ljeto oduševila zagrebačku publiku na Gvozdu. Visoku tamnoputu damu, koja je u predstavi utjelovila tajanstvenu Amru, prati plejada naših legendarnih glumaca – Žarko Potočnjak, Tomislav Martić, Mladen Vasary i Željko Duvnjak – koji u borbi protiv lažnih diploma, lažnih obećanja, lažnih grudi, lažnih anketa – iako se laćaju kockarskog alata, nisu negativci. Malo morgen jer oni samo žele (pre)živjeti u ovom fejk svijetu.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 23. rujan:

Nagrade 2×2 ulaznice osvojili su Petra Kos i Ivana Sabljić za predstavu ‘Malo morgen‘ koja je na rasporedu u subotu, 24. rujna 2016. godine s početkom u 20,00 sati u kazalištu KNAP u Zagrebu.
Ulaznice se podižu na blagajni kazališta na dan predstave. Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.

Scena.hr