fbpx

Malo morgen otvara novu sezonu kazališta Knap

Peščenica…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Malo morgen, KnapNovu sezonu Kazalište KNAP otvara 24. rujna 2016. godine u 20,00 sati, predstavom Georgija Para ‘Malo morgen‘. U predstavi glume: Žarko Potočnjak, Nancy Abdel Sakhi, Željko Duvnjak, Mladen Vasary, Tomislav Martić.
Nakon izuzetno uspješne ljetne kazališne sezone na Opatovini, redatelj Georgij Paro vraća se u Kazalište KNAP s nagrađivanom hit komedijom Malo morgen. Tekst za predstavu napisao je Nino Škrabe prema motivima Gogoljevih Kartaša.
Predstava donosi priču o iskusnom profesionalnom kartašu koji se namjerio na lokalne kartaše u luksuznom hotelu na Opatijskoj rivijeri. Sraz ovih osebujnih, ali vještih ljudi rezultirat će briljantnom komedijom prepunom lukavih zapleta i neočekivanih obrata u kojoj nitko nije onakav kakvim se predstavlja i ništa nije onakvo kakvim se čini. A sve nam to izgleda nekako poznato, zar ne?
Lojtrica, KnapA legendarna hit komedija Saše Anočića ‘Smisao života gospodina Lojtrice‘ na rasporedu je 28. rujna s početkom u 20,00 sati. U predstavi glume: Rakan Rushaidat, Živko Anočić, Radovan Ruždjak.
Ova legendarna predstava Kazališta KNAP, dobitnica je mnogobrojnih nagrada i priznanja, poput glavne nagrade za mušku ulogu na 31. Danima satire, nagrade za najbolju predstavu na 14. Festivalu glumca, nagrade za glumačka ostvarenja na 17. Marulićevim danima…
Predstava donosi priču o poštenom i vrijednom čovjeku koji je bio sasvim sretan s onim skromnim što je od života imao, sve dok ga administrativna greška nije odvela u drugom pravcu. Na rutinskom pregledu medicine rada dijagnosticiran mu je vrlo rijedak oblik bolesti. Ipak, on se odlučuje boriti s tom opakom bolešću zbog žene koju voli i prijatelja koji ga nikad nije iznevjerio. No, sudbina je htjela da se gospodin Lojtrica surovo upozna s tužnom istinom njegova života – bolest je zapravo negdje drugdje!
Predstava Smisao života gospodina Lojtrice napravljena je u stilu humora legendarne britanske skupine Monty Python, no autor i redatelj Saša Anočić i glumci Rakan Rushaidat, Živko Anočić i Radovan Ruždjak tim skečevima dodaju svoju osobnu, realističku točku gledišta.

Foto: Press