fbpx

Massimo: Nitko nije rođen kao zvijezda

Voice…

Nakon treće emisije Audicija svi mentori u timovima imaju po šest natjecatelja

Massimo– Nitko nije rođen kao zvijezda – poručio je Massimo, a Ivan dodao da svako može postati zvijezda.
Bio je to uvod treće emisije audicija The Voice Hrvatska u kojemu su se mentori prisjetili što su sve kroz život radili čekajući da se afirmiraju u glazbi. Massimo se prisjetio kako je kopao vrtove i raznosio ugljen, da je prao vjetrobranska stakla i radio u noćnoj smjeni u videotekama sve dok ga jedne noći nisu opljačkali. Gobac se prisjetio da je vadio cijevi iz mazuta i bojao hidrante, a Vanna poručila da je rad na sebi nužan, da treba biti uporan i pronaći ono po čemu si različit od drugih. Prisjetili su se toga uoči početka emisije u kojoj su se okupili natjecatelji različitih zvanja ali kojima je jedno zajedničko – želja da uspiju u glazbi i da im ona postane život.
Iz treće emisije mentori su izišli svaki s ukupno šest natjecatelja u svojim timovima. U preostale dvije emisije audicija ostalo je tako još po četiri mjesta u svakome timu.
Subotnja emisija je završila Božićnom čestitkom koju su mentori snimili na probama showa. Gobac i Ivan otpjevali su ‘Sretan Božić’ Dina Dvornika, a Vanna i Massimo ‘Tihu noć’.

Foto: Press – Dario Njavro/HRT