Potočnjak: Oporavio sam se od upale pluća, no posljedice utječu na hodanje
By redakcija On 19 svi., 2016 At 05:20 PM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Ekskluzivno za portal Scena.hr…

Glumac je početkom svibnja zbog upale pluća nekoliko dana proveo u zagrebačkoj bolnici za plućne bolesti Jordanovac

Žarko Potočnjak– Od upale pluća sam se oporavio, terapija je prošla, ali još uvijek imam posljedice koje utječu na hodanje i na disanje – rekao je ekskluzivno glumac Žarko Potočnjak za portal Scena.hr. Glumac je početkom svibnja zbog upale pluća nekoliko dana proveo u zagrebačkoj bolnici za plućne bolesti Jordanovac. Tada nam se javio iz bolnice i u ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr kazao da se liječnici odlično brinu za njega. Potočnjak je oporavak nastavio kod kuće te ističe da se uskoro vraća glumi i predavanjima.
– Prvo se vraćam na fakultet i to već idući tjedan – rekao je Žarko te dodao da planira i na ljetnu turneju s glumačkom družinom ‘Histrion‘.
– Dok bi predstava ‘Malo morgen‘ trebala imati još jednu predstavu ove sezone, za one koji su htjeli doći napravit ćemo još jednu predstavu ove jeseni – objasnio je Potočnjak. Glumac kaže da o bolesti ne razmišlja, kao ni o mirovini, niti planira prestati s glumom.
– Kad ne budem mogao u kazalištu igrati, prebacit ću se na film, on je fizički lakši od kazališta – objasnio je Potočnjak. Dodaje da na njegov privatni život utječu uloge koje igra jer im mora pokloniti i svoje vrijeme i svoje tijelo u cijelosti.(A. Dukić)

Foto: Press arhiva

comment closed